PRIJS ALLE KOSTEN INCLUSIEF !!! LAATSTE 2 PARK-APPARTEMENTEN

€ 388.513
Ligging Sint-Niklaas
Bouwjaar 2014
EPC score 103
Bewoonbaar 125 m²
Aantal slaapkamers 2
Verwarming Aardgas
Vergunning Ja
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouw Wg
Referentie RES24CR1703

PRIJS ALLE KOSTEN INCLUSIEF !!! LAATSTE 2 PARK-APPARTEMENTEN

Park Colman is een bijzonder woonproject waar grote aandacht is besteed aan wonen in alle luxe en comfort. Het project is gelegen hartje Sint-Niklaas op een boogscheut van de Grote Markt en is omringd door het prachtige Jef Burm park.
Dit park van tuinarchitect Steve Van Ryckeghem is zo’n 2.500 vierkante meter groot en bevindt zich tussen de Hemelaerstraat en Nieuwstraat. Het prachtig wooncomplex is rond het park gebouwd met 38 appartementen, zes éénsgezinswoningen en twee panden voor zelfstandige beroepen. Dit maakt meteen van het woonproject een "once-in-a-lifetime opportunity"!
Het hoekappartement is gelegen midden in het Jef Burm park en heeft een bewoonbare oppervlakte van 125m2. U geniet hier van een mooie leefruimte met een prachtig zicht op het park en een open keuken. Er is een bureau of 3de slaapkamer voorzien. De ruimte kan anderzijds ook toegemaakt worden indien u een 3de slaapkamer nodig heeft. Het appartement beschikt over één groot terras met direct zicht op het park. De hall geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers, de badkamer met ligbad en dubbel lavabomeubel en een douchekamer.
ndien gewenst, kan u een staanplaats in de ondergrondse parkeergarage aankopen.


Deel dit project
Mail naar een vriend(in)
Maak een afspraak
Contacteer ons nu!
Waardebepaling?
Gratis via ons formulier!