team / caroline

Caroline Rooman Owner & Founder 1st Quality Vastgoed

Master in Marketing Management, Vlekho Business School Brussel (2004)
Erkend Vastgoedmakelaar BIV 506674 (2010)                       Gecertificieerd Vastgoedstylist, Syntra Laudium (2011)                                                                                                                                                                                  

1st Quality werd in 2011 opgestart vanuit een liefde voor vastgoed. Caroline is geboeid door alles wat te maken heeft met kunst, interieur en architectuur. Daarbij heeft ze een zwak voor panden met karakter. Zo groeide 1st Quality uit tot een ‘kwaliteitslabel’ gekend voor haar unieke woningen.

Uniek, maar niet per se duur of onbetaalbaar. Haar potentiële kopers zijn vooral op zoek naar een aparte, unieke woning gaande van een modernistische rijwoning tot een vrijstaande villa over architecturaal erfgoed.

Dankzij haar marketing opleiding slaagt ze er in “strategie” om te buigen in “beleving”: zo maakt ze van elke woning een uniek merk!

De visie van 1st Quality vat de baseline “Uniek wonen met Advies” dan ook voor 100% samen: “De charme van een pand overbrengen zit in onze genen; in het 1st Quality DNA.” Kortom…. in het meedenken, in de strategie, in de beleving én in de beweging.

Want haar werkethiek is en blijft één van haar sterkste pluspunten. Ze gaat “the extra mile” voor haar klanten en runt 1st Quality met een hart voor het pand en haar bewoners!

Off the job is Caroline een absolute levensgenieter. Ze woont met Olivier en hun twee zoontjes in het landelijke Tielrode. Ze houdt ervan om eens gezellig te gaan eten met vrienden, te gaan wandelen met haar hond, inspiratie op te doen in interieurwinkels en kunstgalerijen, een partijtje te golfen, …. Tijdens het weekend vind je haar vaak aan zee om haar batterijen op te laden en te herbonnen op het strand met de familie.

Cintia De Vuyst Office Consultant & Professioneel Vastgoedfotografe

Cintia is mama van Anouk en woont samen met Gerrit in Hamme, een gezellige poldergemeente aan de Durme.

Ze heeft een zwak voor Italië, goede lectuur, én is een ware filmfan. In haar vrije tijd vind je haar vaak terug in een gezellig restaurantje of op een leuk terrasje. Verder is ze gebeten door muziek en (abstracte) fotografie.

Als bezielde vastgoedfotografe is Cintia nauw betrokken bij alle woningen in ons aanbod en wordt ze in haar enthousiasme meegezogen door de imponerende immowereld van 1st Quality.

Zo verlaat ze regelmatig haar bureau om uw woning op de mooiste manier in beeld te brengen op de meest eigentijdse manier.

Ze weet als géén ander de schoonheid van uw pand in de spotlights te zetten en creëert zo een unieke “beleving”. Haar verfrissende kijk op vastgoedfotografie, laat kandidaat-kopers wegdromen van uw woning!

At the office is Cintia verantwoordelijk voor de back-office, de “daily” marketing acties, de 1st Quality Living blog, …  én neemt ze de vastgoedmarkt continu onder de “loep”, op zoek naar unieke woningen met karakter in & rond het Waasland.

1st Quality, een gepassioneerd vastgoed teamLike to know our opportunities?