team / caroline

Caroline Rooman Owner & Founder 1st Quality Vastgoed

Erkend Vastgoedmakelaar BIV 506674
Master in Marketing Management, Vlekho Business School Brussel (2004)
Erkend BIV Vastgoedmakelaar, Syntra St Niklaas (2010)
Gecertificieerd Vastgoedstylist, Syntra Laudium (2011)

Het begon in 2011 als een ambitieuze droom. Het groeide uit tot een vastgoedkantoor dat gekend staat voor haar unieke woningen. Uniek, maar niet per se duur of onbetaalbaar. Een exceptionele ligging, een sterk architecturaal staaltje design, een pand met een bijzondere historiek, specifieke faciliteiten, een buitengewone afwerking …. Het kunnen allemaal elementen zijn die een pand zijn eigenheid geven.

Bij 1st Quality primeert kwaliteit boven kwantiteit. Wij leggen onze vastgoedfocus op het midden en hogere segment, met onze thuisregio Waasland als uitvalsbasis. Door deze doorgedreven specialisatie wordt onze expertise gekoppeld aan een buitengewone meerwaarde. En dat maakt het verschil met de klassieke vastgoedmakelaar.

In 2018 realiseerden wij ons thuiskantoor in Tielrode en 2019 hebben we ingezet met een volledige rebranding en een gloednieuwe baseline “Uniek wonen met Advies”. Hiermee willen we onze visie nog meer in de spotlight zetten. Want onze werkethiek is en blijft één van onze sterkste pluspunten. Wij streven naar perfectie!

Onze visie vat het volledig samen: “De charme van een pand overbrengen zit in onze genen; in het 1st Quality DNA.” Kortom…. in het meedenken, in de strategie, in de beleving én in de beweging. Daar draait het om.

Cintia De Vuyst Office Consultant & Professioneel Vastgoedfotografe

Als Office Consultant is Cintia nauw betrokken bij alle dossiers. Met name in de voorbereiding en administratieve ondersteuning bij zowel aan- en verkopen als huur- en verhuurdossiers. Zij ontneemt uw administratieve kopzorgen, zodat het dossier vlot kan verlopen.

Daarnaast verlaat Cintia regelmatig haar bureau om uw woning het best in beeld te brengen. Als professionele vastgoedfotografe weet ze als geen ander de troeven van uw huis in de spotlight te zetten. We brengen uw pand en z’n volle potentieel over naar mogelijke kopers. Zo laten we hen wegdromen van uw woning.

Dagelijks blijft ze de vastgoedmarkt verkennen, op zoek naar unieke eigendommen met karakter in en rond het Waasland. Zo garanderen wij u een aanbod met een onmiskenbare uitstraling.

1st Quality, een gedreven vastgoed teamLike to join us?