Skip to content

Verkoop uw woning

Nu of in de toekomst

1st Quality focust zich op unieke woningen. Of het huis nu klein of majestueus is, elke woning met een unieke signatuur, een eigen persoonlijkheid komt in aanmerking. Een woning waarbij het uitzicht, het gevoel en de beleving erg van belang zijn. Zulke huizen verkoopt u niet ‘en masse’. Want er bestaat geen standaard formule om uw woning te verkopen. Elke woning heeft haar eigen Unique Selling Points, die telkens om een aparte aanpak vragen. Dankzij de persoonlijke aanpak van 1st Quality – aangepast aan úw woning – vinden we een koper die uw pand écht waardeert. Die ene perfect match.

Deze verkopers
gingen u voor

0 %

Sinds 2011 hebben we 238 panden in verkoop gehad. Hiervan werden er 199 succesvol verkocht. Dit is een percentage van maar liefst 83%. Deze verkopen werden meestal gerealiseerd binnen een termijn van 27 werkdagen. Bovendien werd 90% van deze verkopen boven de normale verkoopwaarde verkocht.

De beste tools in marketing

Zo bereiken we de juiste doelgroep

Om uw woning te verkopen creëren we prachtige foto’s en video’s: sprekende, stijlvolle beelden die uw pand en de bijhorende sfeer tot leven wekken. Ze inspireren kandidaat-kopers en weerspiegelen uw woning in al haar echtheid. Door enkel de beste marketingtools te gebruiken, bereiken we de juiste doelgroep; zowel on- als offline. Wij zetten sterk in op digitale marketing en geloven dat dit het medium van de toekomst is. Bovendien hangen we dankzij ons exclusief netwerk van kopers niet uitsluitend af van de klassieke vastgoedportalen.

Prachtig gemoderniseerde villa in Temse: Ruimte, rust en comfort verenigd in 1 unieke woonervaring
Buitengewoon landgoed gelegen ten noorden van Brussel
Unieke penthouse van 311 m2 in Waasmunster
Gerenoveerde kasteelhoeve Wideux te Hasselt
Discreet landhuis met feeërieke tuin in West-Vlaanderen
Riante en karaktervolle dorpswoning in hartje Haasdonk