Skip to content

Vind uw ideale koper

Nu of in de toekomst

Bij 1st Quality draait alles om het vinden van uw ideale koper, of dat nu op korte termijn is of in de toekomst. We begrijpen dat elke woning uniek is, ongeacht de omvang of uitstraling. Of het nu gaat om een charmant huisje of een weelderige villa, elke woning met een kenmerkende signatuur en eigen persoonlijkheid is bij ons in goede handen.

Bij ons vindt u geen massale verkoop van dergelijke woningen. We geloven niet in een standaardformule om uw woning te verkopen. Elke woning heeft zijn eigen unieke verkoopargumenten, die een specifieke benadering vereisen. Daarom hanteren we een op maat gemaakte aanpak die volledig is afgestemd op uw specifieke verwachtingen en wensen als verkoper.

Met onze gepersonaliseerde aanpak streven we ernaar om een koper te vinden die uw pand oprecht waardeert. We zetten ons in voor die ene perfecte match. Onze missie is om uw woning te laten schitteren en de juiste persoon te vinden die er een thuis van wil maken, met liefde voor alle bijzondere details die het te bieden heeft. 

Deze verkopers
gingen u voor

0 %

Sinds 2011 hebben we 238 panden in verkoop gehad. Hiervan werden er 199 succesvol verkocht. Dit is een percentage van maar liefst 83%. Deze verkopen werden meestal gerealiseerd binnen een termijn van 27 werkdagen. Bovendien werd 90% van deze verkopen boven de normale verkoopwaarde verkocht.

Sterke marketing

Creëer een opmerkelijke hype en verbind met de juiste koper

Met adembenemend foto- en videomateriaal brengen wij uw woning tot leven, direct de aandacht grijpend van potentiële kopers. Maar onze aanpak gaat verder. In een veranderende vastgoedwereld combineren wij traditionele methoden met revolutionaire digitale marketingstrategieën.
 
Zo doorbreken we de beperkingen van de traditionele vastgoedmarkt en bereiken we de juiste doelgroep, zowel online als offline. Dankzij onze exclusieve Member’s Room kunnen we de juiste kopers matchen met panden nog voordat ze online verschijnen.
 
Met gedetailleerde inzichten in kopersbehoeften en verwachtingen schatten we woningen en hun prijsanalyse nauwkeurig in. We weten precies wat kopers zoeken en creëren de perfecte match tussen koper en woning.
Charme en privacy in harmonie in Sint-Niklaas
Stijlvol appartement te koop op Linkeroever nabij Antwerpen centrum
Authentiek landhuis met enorm potentieel te Temse
Villa Hortensia: The 4 Seasons
Villa Hortensia: The Foyer
Villa Hortensia: Duplex The Grand Entrance