Skip to content
Discreet landhuis met feeërieke tuin in West-Vlaanderen
te koop
Ontdek de 5 unieke punten van deze droomwoning in West-Vlaanderen
Referentie: RES51CR2206
Bent u op zoek naar een eigendom met karakter en eindeloos potentieel? Dan stellen wij u graag dit charmante en exclusieve landhuis aan voor. Deze woning, gelegen in een rustige omgeving, biedt de perfecte balans tussen rust en comfort. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 381 m2 en een apart bijgebouw dat dienst doet als garages, is deze woning ideaal voor wie op zoek is naar ruimte. Het authentieke landhuis heeft een prachtige siertuin die zorgt voor een oase van rust en sereniteit. Deze eigendom biedt enorm potentieel en kan omgetoverd worden tot uw droomhuis. Met oog voor detail en de juiste kleine ingrepen kunt u deze woning omvormen tot een prachtige woonst met alle hedendaags comfort. De ruime woonkamer biedt een adembenemend zicht op het zwembad en biedt een heerlijke plek om te ontspannen, terwijl de vier slaapkamers elk hun eigen unieke charme hebben. Kortom, geniet van een riante woning met een uitgesproken persoonlijkheid, een oase van een tuin, het zwembad met poolhouse en het bijgebouw, weg van alle drukte. In volle privacy en discretie wonen zonder directe buren in de nabijheid? Contacteer ons dan zeker voor meer gedetailleerde informatie en ontdek meer van dit charmante landhuis.

Details

Bewoonbare oppervlakte: 381 m²
Oppervlakte terrein: 8215 m²
Bouwjaar: 1980
Energielabel: C
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1 Badkamer | 1 Douchekamer
Dressing: Ja
Bureelruimte: Ja
Zwembad: Ja
Privé parkerplaatsen: Ja
Afstand tot oprit snelweg: 1,8 km

De volledige reportage van deze woning ontvangen?

Ontdek alle details van dit eigendom door uw gegevens achter te laten en ontvang toegang tot de volledige reportage.

    Ontvang maximaal 3x per jaar exclusieve inzichten en tips over de laatste vastgoedtrends, zonder spam. Goedkeuring geven duurt slechts één klik.

    In gesprek met de eigenaar

    Dit pand is voor mij meer dan zomaar een woning. Het is de plek waar ik veel plezier heb beleefd, waar ik gigantische feestjes heb kunnen geven en waar ik heb kunnen leven als god in Frankrijk, omringd door een oase van rust en sereniteit. Het is een eigendom voor de échte levensgenieter die zich graag in alle discretie terugtrekt in zijn veilige omgeving.
    Jan