Skip to content
Een woondroom in vervulling: herdefinieer luxe in een 19e-eeuws domein waar natuur, privacy en authentieke charme samenkomen.
Ontdek de 5 unieke punten van deze droomwoning in Kapellen
Referentie: 1STQCR2310_K
Stel je een verborgen paradijs voor, waar tijdloze elegantie en hedendaags comfort naadloos versmelten te midden van een adembenemend natuurlijk landschap. Slechts op een steenworp afstand van Antwerpen, en verscholen op de grens tussen België en Nederland, ontvouwt zich een 19e-eeuws domein dat de definitie van luxe opnieuw definieert. Met een royaal woonoppervlak van ± 1000 m², verdeeld over drie afzonderlijke, maar harmonieus geïntegreerde entiteiten, biedt dit uitgestrekte landgoed van 9 hectare een levensstijl die de meest veeleisende koper zal bekoren. Het hart van dit majestueuze domein wordt bekroond door een sierlijke fontein, omringd door drie architectonische schatten: het hoofdhuis, een veelzijdig gastenverblijf dat ook kan dienen als een discreet privékantoor, en een charmante conciërgewoning. Bovendien biedt een voormalige, luxueus gerenoveerde paardenstal een scala aan mogelijkheden, van het hervatten van een passie voor paarden tot het organiseren van onvergetelijke evenementen. Het interieur van deze woning is een meesterwerk op zich, vakkundig vormgegeven door de Belgische designlegende Axel Vervoordt. Het omliggende landschap is eveneens een kunstwerk, gecreëerd door Wirtz International, waar elke vierkante meter van de buitenruimte is omgetoverd tot een serene oase van rust en schoonheid. Voor de drukbezette globetrotter biedt de nabijheid van een heliport en het vliegveld van Deurne ongekende mobiliteit. Echter, dit domein is meer dan een woning; het is een levenservaring op zich, een toevluchtsoord doordrenkt met onmetelijke luxe en privacy. Is je nieuwsgierigheid gewekt? Kun je je voorstellen dat deze eigendom al jouw verwachtingen overtreft? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek.

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt: ja
Dagvaarding & herstelvordering: neen
Voorkooprecht: neen
Verkavelingsvergunning van toepassing: neen
Stedenbouwkundige bestemming: Natuurgebied
Overstromingsgevoelig: Neen
Overstromingsgebied: Neen
Beschermd erfgoed: Neen

Details

Bewoonbare oppervlakte: 1009 (Conciergewoning 133 m2 + Hoofdgebouw 642 m2 + Privatief kantoorgebouw 234 m2) m²
Oppervlakte terrein: 90806 m²
Bouwjaar: 1930
Renovatiejaar: 2008
Niet geïndexeerd kadastraal inkomen: € 5170
Energielabel: D - C - D | Het hoofdgebouw kent label C (236 kWh/m2 jaar)
Elektriciteit: niet conform
Slaapkamers: 11
Badkamers: 8
Dressing: Ja
Bureelruimte: Ja
Oriëntatie tuin: Domein rondom rond de 3 entiteiten
Zwembad: Zwemvijver
Privé parkeerplaatsen: 15 - 20
Afstand tot oprit snelweg: 6 km

De volledige reportage van deze woning ontvangen?

Ontdek alle details van dit eigendom door uw gegevens achter te laten en ontvang toegang tot de volledige reportage.

    In gesprek met de eigenaar

    In dit domein hebben we niet alleen een thuis gevonden, maar een levenservaring gecreëerd waar elegantie, comfort en verbinding elke dag samenvloeien. Het is meer dan zomaar pure luxe, het is een levenswijze.
    De eigenaar.