Meer informatie over deze woning

Ligging
Sint-Niklaas
Bouwjaar
1990
EPC score
372
KI
€ 2.855
Bewoonbaar
476 m²
Perceel
7970 m²
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Verwarming
CV-ketel, Individueel, Condensatieketel, Stookolie, Mazoutketel en waterketel vernieuwd in 2018
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Ng
Referentie
RES38CR2005

Ontdek dit prachtig authentieke landhuis met buitenlands karakter, uniek gelegen in de bossen van Sint-Niklaas en omringd door een privatief park van 7970 m² met natuurlijke vijverpartij.

Het landhuis is gelegen op 107 meter van de straat en is te bereiken via een lange privé oprijlaan met kasseien langsheen een kader van mooie oude bomen. Deze zeldzame eigendom straalt stijl en allure uit waarbij men meteen wegdroomt. Dankzij de 2 aparte entree’s is de eigendom uiterst geschikt voor combinatie woon/werk.

Via de imposante inkomhal van 38 m² betreedt men deze eigendom en krijgt men toegang tot het salon met prachtige 17de eeuwse franse haard. Aansluitend bevindt zich de riante eetplaats die in verbinding staat met de keuken en bijkeuken. Zowel het salon als de eetkamer beschikken over prachtige oude balken aan het plafond. De vloeren zijn voorzien van oude eiken planken van uitzonderlijke kwaliteit die zorgen voor buitengewoon veel charme.

De landelijke keuken is volledig ingericht met alle toestellen. Vlak naast de keuken bevindt zich de bijkeuken die perfect dienst doet als een linnenkamer/strijkkamer/berging/…. Via de bijkeuken heeft men toegang tot de kelderruimte 36 m² (hoofdkelder en wijnkelder) en kan men tevens naar de parktuin.

De bovenverdieping wordt bereikt via de prachtige eiken houten trap. Op deze verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, waarvan één slaapkamer directe toegang heeft tot het terras, een on-suite dressing en de badkamer met ovaal bad en aparte douche. De andere 2 slaapkamers zijn elks 16 m² groot.

Het bureel (hier genoteerd als 4e slaapkamer) kent een oppervlakte van 43 m² en is tevens bereikbaar via een zandstenen buitentrap. Deze ruimte kan aldus perfect “polyvalent” gebruikt worden. Verder vinden we op deze verdieping een apart toilet en een volledig vernieuwde douchekamer. De zolder is volledig geïsoleerd (16 à 18 cm helling + vloerisolatie) en bereikbaar via een mangat. Het dak is volledig vernieuwd in 2017!

Verder beschikt deze eigendom over een eikenhouten bijgebouw van English Héritage buildings, dat dienst doet als carport.

EPC: 372 kWh/m² jaar.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder