Meer informatie over deze woning

Ligging
Waasmunster
Bouwjaar
2018
Bewoonbaar
354 m²
Perceel
8400 m²
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Verwarming
Warmtepomp
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wp
Referentie
RES68CR1909

De luxueuze penthouse zal het hart van elke levensgenieter veroveren. De prijs vermeld is casco plus uitvoering.

Alle loften in deze residentie werden ontworpen met grote ramen die een prachtig uitzicht bieden over het groen op de Heide van Waasmunster. Daarnaast zijn er tot wel 2 riante terrassen van 34 m² en 40 m² waarop u helemaal tot rust kan komen. Het concept van deze residentie is o.a. gebaseerd op flexibiliteit en vrijheid. Vandaar dat de penthouse op dit moment één open casco plus ruimte van 354,98 m² is waarbij u als koper volledig zelf kan bepalen hoe u de indeling wenst, welke afwerking u verkiest én welke sfeer u wenst te creëren.

Er is tevens rekening gehouden met het meest vooruitstrevende comfort zodat technologische snufjes en domotica perfect kunnen worden geïntegreerd in uw woonplan.

In deze fotoreportage vindt u alvast een sfeerbeeld van het modelappartement op het gelijkvloerse paviljoen. U bent als koper uiteraard vrij om eender welke stijl te implementeren in samenspraak met de Themenos architecten/interieur (https://www.themenos.be). Indien u graag uw terras wenst uit te breiden, dan heeft u de mogelijkheid het dakterras boven de garage aan te kopen (97 m² + directe toegang vanuit appartement beschikbaar).

Verder zijn er staanplaatsen in garage met bijhorende bergingen beschikbaar in het paviljoen zelf. Verder is er de mogelijkheid tot he aankopen van een vaste autostaanplaats in de nabijheid van het paviljoen op de residentie zelf.

Voor meer gedetailleerde informatie over deze bijzondere realisatie, maken wij met plezier tijd vrij voor een vrijblijvende rondleiding ter plaatse.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder