Meer informatie over deze woning

Ligging
Sambuca Pistoiese
Bouwjaar
1985
EPC score
329
Bewoonbaar
124 m²
Perceel
260 m²
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Referentie
RES79CR1909

Dit instapklaar berghuisje is uiterst rustig gelegen in de bergen van Torri (provincie van Pistoia), regio Toscane op een hoogte van 912 meter. Een pittoresk dorpje in de bergen waar het heerlijk rustig vertoeven is tijdens de zomermaanden (van mei tot en met augustus) voor diegene die op zoek zijn naar de ultieme rust, doch binnen het bereik van voldoende toeristische, culturele en sportieve activiteiten.

Hierdoor is Torri een bergdorpje waar menige bewoners van Pistoia, zowel als vele vakantiegangers graag vertoeven. U kan het berghuisje verhuren voor +- 350,00 EUR/week in de zomermaanden.

Op 16 km afstand bevindt zich het meer van Suviana. Een kunstmatig meer gelegen in de Bolognese Apennijnen, gevormd naar aanleiding van de bouw van een 91,5 meter hoge dam. Het meer wordt niet alleen gebruikt voor de productie van waterkracht, maar ook voor baden en watersporten.

Op 30 minuten afstand van Torri ligt de stad Porretta Terme, beroemd om zijn thermale bronnen van internationale faam. Porretta is een zeer aangename en ontspannen stad met veel winkels, clubs, restaurants, bioscopen, sportcentra en een olympisch zwembad. Het belangrijkste evenement in Poretta Terme is zonder meer het Porretta Soul Festival, dat sinds 1987 één van de belangrijkste evenementen voor soulmuziek in Italië is. Porretta Cinema is ook een filmfestival dat grote regisseurs en internationale filmsterren aantrekt.

Op 50 minuten afstand ligt de stad Pistoia, uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Italië in 2017, een plek voor liefhebbers van kunst en tralie.

Afstand Torri => Florence: anderhalf uur

Afstand Torri => Abetone (skigebied): anderhalf uur

Vraag meer informatie via ons kantoor: caroline@1stquality.be of bel naar Caroline op +32 495 55 74 98

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder