Meer informatie over deze woning

Ligging
Boortmeerbeek
Bouwjaar
1905
EPC score
519
Bewoonbaar
231 m²
Perceel
2863 m²
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Verwarming
CV-ketel, Individueel
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wglk
Referentie
RES50SDS2109

Bent u op zoek naar woning gelegen op een unieke locatie? Rustig, met weids zicht op een natuurgebied, en in de onmiddellijke nabijheid van wandel- en fietsroutes vlakbij het water? Dan is deze woning mogelijks iets voor u!

De woning zelf kent een zeer aangename lichtinval en geeft vanuit elke ruimte een prachtig zicht op de omliggende tuin en velden.

Op het gelijkvloers vinden we de inkomhal, een aparte bureelruimte, de woonruimte en keuken terug. Verder vinden we hier ook een apart gastentoilet, een polyvalente ruimte en bergruimte terug.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een ruime badkamer.

Verdere uitbreidingsmogelijkheden binnen de actueel bestaande oppervlakte bevindt zich in de zolderverdieping. Hier is er voldoende ruimte om nog bijkomende slaapkamers te realiseren.

Kortom een woning met hyper veel potentieel, een top en uiterst uniek zicht op blijvend natuurgebied, nabij leuke wandel- en fietsroutes, doch niet ver verwijderd van de belangrijke verbindingswegen en de diverse winkels en eetgelegenheden die Boortmeerbeek rijk is. Plan nu uw plaatsbezoek met Stefan op 0486 24 18 81.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder