Meer informatie over deze woning

Ligging
Eeklo
Bouwjaar
1941
EPC score
506
KI
€ 2.208
Bewoonbaar
496 m²
Perceel
4230 m²
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
3
Verwarming
CV-ketel, Open haard, Aardgas
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wg
Referentie
RES39SDS2205

Deze charmante villa neemt u meteen mee in een gezellige en warme sfeer. Ze heeft haar naam Nidami dan ook niet zomaar gekregen. Een woning geknipt voor iedereen op zoek naar een sfeervolle thuis met veel ruimte, een prachtige Zuid-Westen tuin en een potentieel naar een perfecte combinatie van wonen & werken.

Opgetrokken in 1941 en gerenoveerd door architect Bral in 1990 kenmerkt deze woning zich door haar discretie, ruimtelijk gevoel en direct contact met de prachtige buitenruimte. Een huis om voluit te leven. Het perceel zelf is 4230 m² groot en biedt uitbreidingsmogelijkheden. De tuin is royaal, voorzien van een zwembad en is biedt 100% full privacy. De grootste troef van deze eigendom? De vlotte bereikbaarheid. Op 20 minuten van Knokke, in de directe omgeving van winkels | scholen | ziekenhuis etc. en in de nabijheid van prachtige wandel- & fietsroutes.

De woning telt 5 slaapkamers, 2 badkamers, 2 douchekamers, een aparte dressing, een apart bureel, een gezellige leef- en zitruimte met open haard, een volledig geïnstalleerde leefkeuken met aangebouwde veranda, berging en een hobbyzolder.

Benieuwd naar meer? Bel Caroline op +32 495 55 74 98 of mail naar caroline@1stquality.be

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder