Meer informatie over deze woning

Ligging
Melsele
Bouwjaar
1975
KI
€ 1.370
Bewoonbaar
170 m²
Perceel
625 m²
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Verwarming
Vloerverw. gedeeltelijk, Zonnecollectoren, Aardgas
Referentie
RES43SDS2106

Dicht bij Antwerpen, op een boogscheut van de voetgangerstunnel en waterbus, én met fantastische verbindingen naar E34 | E17, bevindt zich deze minimalistische strakke woning uit de jaren 1973. De woning werd volledig gestript in 2018 en werd hyper ecologisch heropgebouwd met een E-peil van weliswaar amper E38.

Ecologisch wonen en vlotte bereikbaarheid is niet de enigste troef van deze eigendom. Ze is tevens gelegen in een zéér rustige woonwijk te Melsele en geniet een uiterst praktische indeling, mooie open ruimtes en veel lichtinval. Daarbovenop is de woning volledig uitgerust op de gelijkvloerse verdieping en bevinden de kinderkamers met douchekamer zich op de 1ste verdieping. Op alle slaapkamers is TV en internet verbinding voorzien.

Indeling gelijkvloerse verdieping: inkomhal met vide en bureelruimte; master bedroom met on-suite badkamer en wasplaats, gezellige zitruimte met open gashaard, eetplaats met open keuken en eeteiland. Technische ruimte die toegang geeft naar buiten. Op de verdieping bevinden zich 2 mooie kinderslaapkamers en één volledig nieuwe douchekamer (afgewerkt in 2021).

Bijzonderheden:

– U bent nog 4 jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing;

– Maandelijks verbruik gas, water & elektriciteit bedraagt 65,00 EUR;

– Overal maatwerk inbouwkasten voorzien;

– U kan achteraan het perceel nog een garage plaatsen met uitrit naar Leeuwerikenlaan;

– Vliegenramen aanwezig op elk opengaand raam;

– De eigendom werd recent volledig geschilderd;

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder