Meer informatie over deze woning

Ligging
Daknam
Bouwjaar
2005
EPC score
189
KI
€ 3.913
Bewoonbaar
763 m²
Perceel
4529 m²
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
5
Verwarming
Aardgas
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wglk
Referentie
RES99CR1910

Gelegen tussen de Daknamse bossen, in een groene en uiterst rustige omgeving (tevens jachtterrein), bevindt zich deze sfeervolle villa met een bewoonbare oppervlakte van ± 480 m² op een domein van 4.525 m² met een prachtig aangelegde parktuin, diverse terrassen, een prachtige vijverpartij en een privatief bos.

De villa werd volledig gerenoveerd in 2016 en verder uitgebouwd in 2019 onder de architectuur van Frank Gruwez waarin vele bijzondere recuperatie materialen werden verwerkt.

Deze eigendom beschikt tevens over aanvullend 2 volwaardige bijgebouwen zijnde één appartement met berging en garages van maar liefst 165 m² & een ander bijgebouw dat wordt gebruikt als poolhouse/loft/garage met een oppervlakte van 118,70 m².

Het hoofdgebouw biedt op de benedenverdieping verschillende grote leefruimtes, een schitterende bureau-ruimte, … overal geniete men hoge plafonds, die zorgen voor een aangenaam ruimtelijk gevoel, twee volledig ingerichte keukens, verschillende eethoeken, een cosy TV-kamer enzovoorts.

Alle ruimtes genieten een ongelooflijk zicht over de prachtig aangelegde parktuin. Op het gelijkvloerse bevindt zich tevens de master bedroom met de on-suite badkamer.

Op de eerste verdiepingen vindt men bijkomende privatieve slaapkamers terug met elk hun eigen badkamer een cosy zitruimte.

Door de veelvuldigheid aan ruimtes een de aparte opdelingen, is deze unieke eigendom uiterst interessant voor personen die op zoek zijn naar een combinatie privé/werk/praktijk, co-housing, …. of zelfs uitbating B&B.

De snelweg bevindt zich op ca. 5,3 km en winkels binnen een bereik van 3 kms.

Voor meer gedetailleerde informatie, gelieve contact opnemen met Caroline op +32 (0) 495 55 74 98.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder