Meer informatie over deze woning

Ligging
Hasselt
Bouwjaar
1747
EPC score
483
KI
€ 525
Bewoonbaar
600 m²
Perceel
3100 m²
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
4
Verwarming
Hoogrendementsketel
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Pg
Referentie
RES46CR2206

Puurheid, charme, rust en vakantie. Het ‘instant’ gevoel dat u overvalt zodra men deze volledig gerestaureerde hoeve betreedt.

Opgericht in de 17de eeuw en door de jaren heen gerenoveerd en aangepast aan het actuele comfort. Een ‘bohemian’ woonbeleving waar ‘old & new’ perfect blenden. De kasteelhoeve telt vijf slaapkamers, vier badkamers, grote leefruimtes, een keuken, een zithoek, een apart gastenverblijf én een aparte studio met eigen badkamer.

Een huis om voluit in te leven. Het perceel zelf is 3.100 m². De tuin is groot, heel gezellig en tegelijkertijd onderhoudsvriendelijk. Er is een mooi terras en een moestuin. Ideaal voor een gezin met kinderen. Het heeft ook potentieel voor wonen|werken, om er een praktijkruimte in onder te brengen en zoveel meer. De grootste troef van deze woning? Het ruimtegevoel, de rust, de stilte en de gigantische waaier een mogelijkheden. Er loopt ook geen straat voor de deur, want het is een privédomein. En op minder dan tien minuten sta je in het centrum van Hasselt en aan de autostrade. Die combinatie vind je niet vaak meer. Benieuwd naar meer? Bel Caroline op +32 495 55 74 98 of mail naar caroline@1stquality.be

Bouwkundig element ID 22328 URI https://id.erfgoed.net/erfgoedobjecten/22328

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder