Meer informatie over deze woning

Ligging
Tielrode
Bouwjaar
1975
EPC score
119
KI
€ 1.695
Bewoonbaar
432 m²
Perceel
3139 m²
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Verwarming
Vloerverw. geheel, Gashaard
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Lwag
Referentie
RES21CR2002

360° Virtual Tour ter beschikking op aanvraag via office@1stquality.be

De voormalige landelijke woning werd volledig gestript en terug opgebouwd tot een strakke, hedendaagse woning voorzien van alle comfort. Deze grondige verbouwing vond plaats in 2016 en leverde een spectaculaire woning op met een prachtig sfeervol wit interieur en een indrukwekkend vergezicht over de omliggende velden.

U vindt hier het beste van landelijk en hedendaags wonen waarbij alle voordelen van wonen op het platteland zichtbaar zijn vanuit elk raam, voelbaar bij elke stap die men zet in het huis.

Opvallend is de eenheid die gecreëerd is door de ongelooflijk strakke witte gietvloer die overgaat van de ene ruimte in de andere. Hierdoor smelten alle kamers visueel mooi samen. Het effect van “eenheid” wordt tevens versterkt door de hoogteverschillen die volledig zijn geïntegreerd in de eigendom. De vides geven extra licht en zorgen voor een harmonieus gevoel op alle verdiepingen.

De woon-/werkfuncties zijn op het gelijkvloers geconcentreerd waarbij de werkfunctie (kantoor/praktijk) zich bevindt achteraan de woning, rekening houdend met de oriëntatie én de privacy van de bewoners. De woonfunctie/leefruimte is ingericht als “loft” waardoor je vanuit de keuken zicht krijgt op de eetruimte, de woonkamer én het Zuid-gericht terras/tuin. Om de warme sfeer te benadrukken beschikt de woonkamer over een gashaard. Het open karakter van deze woning zorgt voor veel transparantie waarbij ook aan de persoonlijke sfeer van de jongste bewoners is gedacht. Zij genieten een aparte (speel)ruimte die in verbinding staat met de open keuken. Verder vinden we op het gelijkvloers de bijkeuken, het privatieve gastentoilet, een toiletruimte voor het kantoor/praktijk en de toegang naar de kelderruimte.

Op de eerste verdieping vinden we 3 riante slaapkamers, waarvan één master bedroom met on-suite badkamer. Een aparte wasplaats/strijkkamer én een volwaardige badkamer voor de kinderen. De bovenste verdieping is bereikbaar via een vaste trap en is volledig omgebouwd tot een polyvalente (hobby)ruimte. De woning is perfect geïsoleerd en verbouwd naar de allernieuwste normen en geniet vloerverwarming op alle verdiepingen! EPC: 119 kWh/m².

Het resultaat van deze verbouwingen is een eigendom die perfect pst in het landelijke straatbeeld! Bel ons voor meer gedetailleerde informatie en/of een bezoek ter plaatse.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder