Meer informatie over deze woning

Ligging
Temse
Bouwjaar
1966
EPC score
387
KI
€ 2.294
Bewoonbaar
788 m²
Perceel
675 m²
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Verwarming
Aardgas
Vergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Referentie
RES22CR1904

Deze statige en uiterst goed onderhouden meesterwoning met apart praktijkgedeelte van 125,05 m² is gelegen aan de rand van het centrum van Temse op een perceel van 675 m².

Het hoofdgebouw heeft een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 331,62 m² exclusief zolder (114,08 m²) en geniet een mooie lichtinval en mooie ruime woonvertrekken.

Het praktijkgedeelte beschikt over een aparte inkom en heeft een totale bruikbare vloeroppervlakte van 342,35 m² (inclusief zolder verdieping). Actueel doet de verdieping van de praktijk dienst als opslagplaats/technische ruimte.

Indeling meesterwoning:

Straatniveau: privatieve inkomhal/traphal, dubbele garage, technische ruimte, wijnkelder, voorraadkelder, technische ruimte, opslagplaats, toegang naar de praktijkvleugel.

1ste verdieping: traphal, bibliotheek, living met haard, eetkamer, ontbijtruimte, riante keuken met traphal naar het straatniveau, sas met vestiaire en gastentoilet

2de verdieping: nachthal, slaapkamer 1, slaapkamer 2, linnenkamer, slaapkamer 3 (die actueel dienst doet als privatief bureel) en slaapkamer 4.

De 2 (kinder)slaapkamers beschikken elks over een natte cel. De woning typeert zich door zijn vele inbouwkasten, mooie graad van afwerking en uiterst goede staat van onderhoud.

Indeling praktijkvleugel:

Privatieve inkomhal, toilet, wachtkamer, 2de toilet, onderzoekskamer, kitchenette, riante consultatieruimte met bureel, traphal met toegang naar de verdieping.

De volledige praktijkvleugel heeft potentieel voor verschillende doeleinden.

EPC: 387 KWh/m² jaar.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder