Meer informatie over deze woning

Ligging
Sint-Niklaas
Bouwjaar
1947
EPC score
501
KI
€ 1.870
Bewoonbaar
247 m²
Perceel
6205 m²
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Verwarming
Stookolie
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Ng
Referentie
RES41CR2005

Verscholen tussen de weides en de bossen, vinden we dit romantisch landhuis met een bewoonbare oppervlakte van 247,27 m² terug. De eigendom en het park errond roept een vakantiesfeer op en biedt u full privacy en prachtige uitzichten over de velden.

Het landhuis zelf is omringd door een privatief park van 6205 m² met prachtige volwassen bomen en een grote privatieve vijver. Men vindt hier het beste van twee werelden: wonen te midden in een natuurgebied, én tevens in de directe nabijheid van onderwijs, winkels, openbaar vervoer, ziekenhuizen, ….. Ook het provinciaal domein De Ster en de paardenmanège zijn. vlakbij.

De woning zelf ademt volop charme uit, is praktisch ingedeeld en biedt gigantisch veel potentieel (belangrijk: uitbreiden of bijkomstige bewoonbare oppervlakte realiseren is niet mogelijk). Enkel het verbouwen binnen het reeds bestaande volume is toegelaten.

De eigenaars hebben recent een aantal vernieuwingen doorgevoerd: in 2005 is de badkamer volledig vernieuwd, in 2011 zijn er PVC ramen geplaatst met HR-glas en in 2013 is de keuken volledig vernieuwd.

Indeling: via de inkomhal met vide en gastentoilet betreedt betreedt u deze woning. De inkomhal geeft directe connectie met de volledig vernieuwde en geïnstalleerde leefkeuken aan de ene zijde & de woonkamer met ingebouwde cassette aan de andere zijde. Vlak naast de leefkeuken bevindt zich de vernieuwde badkamer op het gelijkvloers voorzien van een ligbad én een inloopdouche. Er is tevens een aparte wasplaats aanwezig.

Op de verdieping vinden we 3 slaapkamers, één dressing en een ruimte voor een douchekamer terug. Mogelijkheid tot het realiseren van een vierde slaapkamer op het gelijkvloers.

Bijkomend heeft deze charmante woning nog een dubbele garage, een aparte tuinberging en een polyvalente ruimte van 40 m². Aanwezigheid van een geboorde put van 45 meter. EPC: 501 kWh/m² jaar.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder