Meer informatie over deze woning

Ligging
Pietrasanta
Bouwjaar
2007
KI
€ 724
Bewoonbaar
88 m²
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Aardgas
Referentie
RES24CR2002

Deze residentie gebouwd in 2007 ligt op ongeveer 2 km van het strand van Marina di Pietrasanta. Een elegante badstad aan de Toscaanse kust waar strand en cultuur zich afwisselen. Het historische centrum Pietrasanta en Forte dei Marmi liggen op ongeveer 6 km van de residentie.

Pietrasanta, het oude middeleeuwse stadje, wordt beschouwd als de historische hoofdstad van de Versilia. Het is een aantrekkelijke bestemming voor cultureel en nichetoerisme. Het “kleine Athene” van de Versilia is gedefinieerd als een concentratie van kunstenaars die besloten hebben daar te gaan wonen en die een lange traditie van werken in marmer hebben. Het historische centrum is een dorp met een perfecte geometrische vorm opgevat als ideale christelijke stad, met de hoofdroute die een kruis vormt met het plein en de vier kruisen van de zijstraten. Het hart van dit betoverende historische centrum, vol met monumenten, is de kathedraal, de collegiale kerk van San Marino, en het prachtige plein met twee verkeersvrije straten bezaaid met trendy winkels, trendy boetieks, kunstgalerijen, pubs en typische restaurants in een constante stroom van burgers en toeristen.

De stad, gelegen aan de voet van de heuvels die de vlakte met de Apuaanse Alpen verbinden, de gemeente Pietrasanta en het stadscentrum, omvat verschillende gebieden: op weg naar de zee vindt u de bekende badplaats Marina di Pietrasanta met zijn grote toeristische welvaart en de wijken Fiumetto, Tonfano, Motrone en Focette. De zee, een dicht pijnbomenbos, veel winkels, pubs en restaurants, marktkramen en kinderspeelplaatsen kenmerken het hele gebied.

Bovendien, op de heuvels vindt u de gehuchten van Strettoia, Vallecchia, Valdicastello Carducci, ondergedompeld in het groen en de rust, naast het panoramische Capriglia en Capezzano Monte met een prachtig uitzicht op de kustlijn van Versilia, variërend van het eiland Palmaria, in de Golf van La Spezia, aan de kust van Livorno en het eiland Gorgona tot het eiland Corsica.

De residentie is gebouwd in 2007 en is gebouwd in een U-vorm met een gemeenschappelijke tuin in het midden. Op het gelijkvloers bevinden zich winkeltjes/shops. Op de verdiepingen wonen er voornamelijk 2de verblijvers.

Indeling: riante woonkamer, hal, keuken met gezellig terras van 11 m², douchekamer, apart toilet, slaapkamer 1 en slaapkamer 2. Het appartement omvat tevens twee ondergrondse autostaanplaatsen. Aanwezigheid van airco.

Deze eigendom is ideaal als 2de verblijf voor uzelf of als investering naar toeristen toe (bookings.com), waarbij men in het hoogseizoen gemakkelijk +- 900,00 EUR/week of +- 4.000,00 EUR/maand kan vragen als huurprijs.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder