Meer informatie over deze woning

Ligging
Waasmunster
Bouwjaar
1951
EPC score
208
KI
€ 1.556
Bewoonbaar
280 m²
Perceel
2595 m²
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Verwarming
Aardgas
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wp
Referentie
RES33CR2005

360° Virtual Tour ter beschikking op aanvraag via office@1stquality.be

Landhuis “villa canteclaer” is gelegen hartje Heide te midden in de natuur in alle rust én privacy.

Het landhuis is van top tot teen duurzaam gerenoveerd in 2017 met authentieke ambachtelijke bouwmaterialen. De combinatie van historische bouwmaterialen en zuivere architectuur zorgt voor een rustgevende sfeer. Hierdoor ervaart iedereen hier meteen een warm thuisgevoel.

De markante details, het hoogstaand niveau van afwerking en de uniforme doorgetrokken stijl maken het verschil in dit landhuis. Het geheel getuigt van klasse en persoonlijkheid.

Bovendien biedt deze eigendom een legio aan mogelijkheden: wonen en werken gaat hier perfect samen dankzij de aparte zijdelingse inkomhal met gastentoilet.

Indeling gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet en technische ruimte, een sfeervolle TV-kamer met gashaard, een volledig geïnstalleerde open keuken met ontbijthoek die aansluit aan een polyvalente ruimte die dienst kan doen als bureel of bijkeuken. Deze ruimte geniet een on-suite douchekamer. Verder vinden we op het gelijkvloerse een 2de inkomhal met gastentoilet en een uiterst riante leefruimte met prachtig zicht op de tuin. Deze ruimte beschikt over een open haard.

Op de verdieping vinden we 4 riante slaapkamers terug, en een immer charmante nachthal. Op de verdieping is 1 badkamer met ligbad aanwezig en één douchekamer. Grondplannen beschikbaar in PDF.

EPC: 208 kWh/m² jaar (entiteit 2) en EPC: 269 kWh/m² jaar (entiteit 1)

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder