Meer informatie over deze woning

Ligging
Waasmunster
Bouwjaar
1969
EPC score
224
KI
€ 1.014
Bewoonbaar
239 m²
Perceel
610 m²
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Verwarming
CV-ketel, Individueel, Stookolie
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wg
Referentie
RES2CR2001

Deze gezellige gezinswoning ligt op een boogscheut van het Molsbroek, een natuurreservaat te Lokeren (2,6 kms) en geniet een vlotte verbinding naar Gent, Antwerpen en Brussel.

Het terrein kent een oppervlakte van 610 m² en kent een West oriëntatie. De woning zelf is opgetrokken in 1969 en is volledig gerenoveerd in 2001. In datzelfde jaar werd ook de volledige uitbouw aan de achterzijde van de woning gerealiseerd waardoor men een riante woonruimte geniet en een prachtig zicht op de achterliggende velden.

De leefruimte is dankzij de uitbouw zeer riant en brengt een groot zitruimte, een eetplaats en een aparte bureelruimte onder.

De open keuken is volledig geïnstalleerd en staat in directe verbinding met de leefruimte. De uitbouw geeft uit op een terras van 44 m². Verder vindt men op deze étage een bergruimte/wasplaats/technische ruimte, de inkomhal met vestiaire, een ruime badkamer en de traphal naar de 1ste verdieping.

Boven zijn er drie slaapkamers en bevindt zich een apart toilet op de hal. De zolderruimte is bereikbaar via de zoldertrap en biedt mogelijkheden tot verdere uitbreiding van de woning.

Extra troef aan deze woning is de aanwezigheid van 17 zonnepanelen (geplaatst in 2009) met certificaten tot 2029.

Verder werd in 2015 nog bijkomstig geïnvesteerd in energiezuinigheid, met name: het plaatsen van nieuwe aluminium profel plus ramen (waarde U 1.0), de bijkomstige isolatie van het dak naar 18 cm dikte, het isoleren van de spouw met een lambda waarde 90/90.

Bel voor een bezichtiging en/of meer informatie naar Caroline op 0495 55 74 98 of mail naar office@1stquality.be

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder