Meer informatie over deze woning

Ligging
Belsele
Bouwjaar
1973
EPC score
301
KI
€ 614
Bewoonbaar
118 m²
Perceel
326 m²
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Verwarming
Individueel, Condensatieketel, Aardgas
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wg
Referentie
RES34CR2005

Deze gezellige woning is uiterst rustig en centraal gelegen te Belsele. De woning werd gebouwd in 1973 en volledig gerenoveerd vanaf 2007 én tevens met de grootste zorg onderhouden.

In 2005 is de keuken volledig vernieuwd, inclusief alle toestellen. In het jaar 2010 zijn alle vloeren vernieuwd en is er een nieuwe condensatieketel geplaatst en zijn meteen ook alle chauffages, leidingen, afvoeren etc. vernieuwd.

Verder is er een nieuw dak geplaatst, zijn de rolluiken vernieuwd in 2014. De laatste renovatie dateert van 2018 waarbij de muren zijn geïnjecteerd ter bijkomende isolatie etc. Tot slot van rekening is de tuin in 2019 volledig onder handen genomen en het gras opnieuw aangelegd met grasmatten.

Een perfecte investering met direct rendement: de eigenaars blijven graag nog enkele jaren wonen en betalen een marktconforme huurprijs van 795,00 EUR/maand.

Indeling: inkomhal, voorzien van gastentoilet en ingebouwde vestiaire. De living en eetplaats vormen samen met de open keuken één harmonieus geheel. Functionaliteit & hedendaags comfort zijn de twee grote pijlers in deze gezellige woning. De haard zorgt voor een extra warme toets. De keuken geeft tevens uit in de veranda die onmiddellijke toegang verleent tot de mooi aangelegde tuin. Verder vinden we op het gelijkvloers een inpandige garage en aparte berging/wasplaats.

De nachthal boven geeft uit op twee slaapkamers, één aparte walk-in-dressing en een tijdloze badkamer welke voorzien is van douche en toilet. De achtertuin geeft uit op een pleintje/groene zone.

Bel ons voor meer informatie en/of een bezoek ter plaatse.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder