Meer informatie over deze woning

Ligging
Tielrode
Bouwjaar
1975
EPC score
744
KI
€ 1.576
Bewoonbaar
398 m²
Perceel
1996 m²
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Verwarming
Open haard, Gashaard, Stookolie
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wg
Referentie
RES48CR2108

Deze karaktervolle landelijke woning werd begin de jaren 80 uitgebreid en gerenoveerd met uitzonderlijk veel oog voor sfeer, duurzaamheid en kwaliteit.

Al van bij het betreden van de eigendom valt het meteen op: de rust én de gezellige warme sfeer die er heerst. Dit zowel binnen als buiten want de mooie tuin achteraan is een waar genoegen om zowel overdag als ’s avonds te genieten van het landelijke Tielrode.

En vooraan is er een zee van plaats voor het parkeren van auto’s, dit zowel binnen als buiten want de eigendom geniet maar liefst 4 staanplaatsen voor auto’s aan de binnenzijde (twee inpandig in het landhuis zelf + 2 in het aparte bijgebouw).

Dit bijgebouw kan echter polyvalent ingezet worden want het herbergt voldoende ruimte om er andere bestemmingen aan te geven denk maar aan de volledige zolderruimte, de opslagruimte die uitgeeft op de tuinzone achteraan en de garage-plaats).

Kenmerkend aan de woning zelf is de master bedroom suite die zich bevindt op het gelijkvloers en de aanwezigheid van 2 leefruimtes elk met hun individuele uitstraling en een aparte (gas)haard.

In de woning zelf bevinden zich actueel ook nog 2 keukens (de oude keuken kan perfect ingericht worden als linnenkamer of aparte bureelruimte). De nieuwe keuken is mooi mee geïntegreerd in de leefruimte die achteraan uitkijkt naar de prachtige tuinzone. De nieuwe en volledig ingerichte keuken biedt toegang tot de berging|waskamer die volledig voorzien is van inbouw maatwerk kasten.

Veder vinden we op het gelijkvloers ook nog een kinder-slaapkamer en een dubbele inpandige garage.

Op de eerste verdieping bevindt zich de mezzanine die aansluiting geeft tot een kleine bergruimte, twee slaapkamers en een badkamer.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder