Meer informatie over deze woning

Ligging
Bornem
Bouwjaar
2018
Bewoonbaar
62 m²
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Verwarming
Aardgas
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wg
Referentie
RES28CR2005

Residentie Baudry is een modern kwalitatieve residentie met 80 service-flats. Deze nieuwbouw residentie is opgetrokken in een mooie en duurzame architectuur en is rustig doch centraal gelegen nabij het centrum van Bornem.

De winkels, supermarkten, het cultureel centrum Ter Dilft en Breeven liggen op wandelafstand. Er is een bushalte vlak voor de residentie.

Het appartement is gelegen aan het pleintje van de residentie en beschikt over een moderne leefruimte met een open functionele keuken inclusief vaatwasmachine, een rustig terras van 6,5 m², een aparte bergruimte/wasplaats, badkamer met douche en toilet met steunbeugel + wandkastje, en één slaapkamer. In het appartement is een oproepsysteem met 24-uur permanentie aanwezig.

Het appartement is volledig instapklaar (afgewerkt met duurzame materialen waaronder inbouwkasten, volledig geschilderd en verlichting aanwezig).

In de residentie is een gezellige brasserie aanwezig, brasserie De Watertoren, waar de bewoners kunnen genieten van een heerlijke lunch, diner of een koffie met taart/pannenkoek. Daarenboven is er een woonassistent(e) alle werkdagen aanwezig zodat de bewoners een uitgebreide ondersteuning genieten.

Het appartement wordt verkocht aan 12% BTW (zorgvastgoed), is vrijgesteld van onroerende voorheffing en u krijgt een verhuurgarantie tot september 2020.

EPB: in aanvraag

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder