Meer informatie over deze woning

Ligging
Waasmunster
Bouwjaar
2018
Bewoonbaar
150 m²
Perceel
8400 m²
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Verwarming
Warmtepomp
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wp
Referentie
RES20CR2102

Te midden de Heide van Waasmunster vinden we in een groene omgeving deze laatste 2 casco loften terug op een terrein van circa 8.400 m². Gelegen in de ‘gouden’ driehoek Antwerpen-Brussel-Gent, met de luxe van rust én privacy.

Beide paviljoenen werden opgetrokken in uiterst luxueuze bouwmaterialen en ‘blenden’ perfect met de omgeving. Het uitgangspunt van de bouwheer was een beleving te creeëren van 2 grote moderne villa’s die één zijn met de omringde natuur.

Dit gevoel in combinatie met een schitterende lichtinval, de aanwezigheid van aangename doorzonruimtes, het oog voor optimaal wooncomfort én de eigentijdse architectuur maakt van residentie Moorland een unieke parel in Waasmunster.

De kers op de taart is de zorgvuldig aangelegde landschappelijke tuin die specifiek ontworpen is met respect voor de omgeving. Het zorgt ervoor dat u volop kan genieten van de omgeving die de Heide typeert.

Verder genieten alle loften van de meest moderne technologie op vlak van energie, vloerverwarming, ventilatie, isolatie en domotica.

De verkoopprijs vermeld is exclusief registratierechten, notariskosten & BTW. Inclusief de vermelde prijs zit tevens een grote privatieve kelderberging.

Om het plaatje volledig af te maken, beschikt deze residentie tevens over aparte buiten autostaanplaatsen, zowel als een riante inpandige garage met bijhorende bergruimte (prijs op aanvraag).

(*) De interieur beelden zijn louter illustratief.

(**) Virtuele Tour beschikbaar op aanvraag.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Caroline op +32 (0) 495 55 74 98 of caroline@1stquality.be

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder