Meer informatie over deze woning

Ligging
Sint-Niklaas
Bouwjaar
1975
EPC score
374
KI
€ 1.308
Bewoonbaar
234 m²
Perceel
996 m²
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Douche
Ja
Verwarming
Vloerverw. geheel, Elektriciteit
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wg
Referentie
RES6SDS2101

Droom weg van het potentieel waarover deze woning beschikt. Een pand met ontzettend veel uitstraling, zeer vooruitstrevend gebouwd in 1975, en gelegen op een Oost gericht terrein van net geen 1.000 m² groot.

U wordt meegenomen in de tijdloze architectuur, op een uiterst rustig gelegen locatie met open zicht op de achterliggende velden.

De woning is doorheen de jaren ontzettend goed onderhouden door de eerste eigenaars die het pand destijds hebben laten bouwen.

Er werd toen al bijzondere aandacht besteed aan de beleving van “licht”. Kenmerkend voorbeeld hiervan is de grote raampartij die de tuin mooi naar binnen trekt.

Van zodra u de woning binnen wandelt komt u in contact met de tuin. Dit reeds vanaf de inkomhal. Dit gevoel wordt heel mooi verder doorgetrokken naar leefruimte en volledig ingerichte open keuken.

Op de verdieping geniet de eigendom actueel 2 riante slaapkamers, 1 kleinere (slaap)ruimte die gebruikt wordt als bureelkamer en een volwaardige badkamer.

Verder beschikt de eigendom over een zeer riante garage, zowel als een wasplaats en bergruimte.

Een kruipkelder is aanwezig zodat u gemakkelijk met leidingen|afvoeren etc weg kan mocht u denken aan grotere verbouwingen.

Virtuele tour ter eerste kennismaking ter beschikking op eenvoudige aanvraag. EPC-score: 374 kWh/m² jaar.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder