Meer informatie over deze woning

Ligging
Waasmunster
Bouwjaar
1987
EPC score
324
KI
€ 2.387
Bewoonbaar
365 m²
Perceel
2258 m²
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Verwarming
CV-ketel, Airconditioning, Hoogrendementsketel, Gashaard, Aardgas
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wg
Referentie
RES76CR2008

Deze stijlvolle eigentijdse villa bevindt zich op één van de meest rustige locaties te Waasmunster; een toplocatie voor mensen die op zoek zijn naar rust na een drukke werkdag en die privacy “prioritair” vinden.

Deze privacy komt ook tot uiting in de volledig afgescheiden master bedroom suite voor de ouders op het gelijkvloers. Immers de kinderen betreden hun eigen vertrekken via een aparte trap naar de verdieping. Deze indeling geeft iedere bewoner van het gezin de gelegenheid zijn eigen plekje te vinden in het huis.

Van zodra je de woning betreedt, voel je de tijdloze charme aan en geniet je van het ruimtegevoel.De mooie lichtinval door de vele raampartijen zorgt voor een zeer aangenaam contact met de fraai aangelegde tuin inclusief verwarmd zwembad met zonneterras.

Op het gelijkvloerse bevindt zich het gastentoilet, een aparte bureelruimte, de master bedroom suite met douchekamer, apart toilet, dubbele dressingruimte (heren & vrouwen) en badkamer in natuursteen met jacuzzi. De leefruimte typeert zich door de grote schuiframen naar de terrassen en ademt ruimtelijkheid. De gashaard zorgt voor extra gezelligheid.

Verder bevindt zich op het gelijkvloers een riante ‘obumex’ leefkeuken met aansluitend bijkeuken|wasplaats en toegang tot de dubbele inpandige garage met geautomatiseerde sectionaalpoorten.

De 3 kinderslaapvertrekken (waarvan 1 met dressing) bevinden zich op de verdieping, waar ook een aparte badkamer met douche voorzien is, een sauna en enkele kleinere polyvalente ruimtes.

Kortom, deze eerder discrete woning aan de voorzijde is netjes afgeschermd van de buitenwereld door de doordacht aangelegde tuin en voorzien van alle hedendaagse veiligheid (binnen- en buitenalarm, automatische poort aan de straatzijde, camera’s).

Het eigendom beschikt tot slot over een aparte carport met universele laadpaal van 2019 voor 2 à 3 auto’s. De villa is voorzien van een riante kelderruimte en kruipkelder onder de volledige woning. Het bestaande EPC vermeldt 324 kWh/m² jaar, zonder rekening te houden met de, nieuwe verwarmingsinstallatie geplaatst in oktober 2019.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder