Meer informatie over deze woning

Ligging
Sint-Niklaas
Bouwjaar
1978
EPC score
660
KI
€ 1.561
Bewoonbaar
226 m²
Perceel
796 m²
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Verwarming
CV-ketel, Individueel, Elektriciteit
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wg
Referentie
RES20CR2002

Deze tijdloze villa kent een bewoonbare oppervlakte van 226 m², is zeer goed gelegen op een perceel van 796 m² te Sint-Niklaas. Het pand is vlakbij het provinciaal domein De Ster, de paardenmanège en andere ontspanningsmogelijkheden. Verder zijn openbaar vervoer en winkels in de onmiddellijke nabijheid. De woning zelf dateert van 1978 en werd door de jaren heen zeer goed onderhouden.

We betreden de woning via de inkomhal die uitgeeft op zowel de keuken als de riante leefruimte met parketvloer en haard. De vele raampartijen zorgen steeds voor een klaar en licht gevoel binnenin de woning. Tevens kan u op het gelijkvloers nog het gastentoilet, een badkamer én een grote inpandige garage terugvinden.

De eerste verdieping telt drie zeer grote slaapkamers, ieder bereikbaar via de prachtige nachthal afgewerkt en een 2de badkamer. De eigendom is gebouwd met zéér kwalitatieve materialen en met oog voor ruimtelijk aspect.

Genieten kan u steeds in de vriendelijk te onderhouden tuin die u alle privacy biedt. Deze is via een groot schuifraam in de keuken zéér toegankelijk en herbergt een gezellig overdekt terras. Kortom, deze woning biedt enorm veel mogelijkheden!

Bel of mail ons voor meer informatie en/of een bezoek ter plaatse.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder