Meer informatie over deze woning

Ligging
Blankenberge
Bouwjaar
1893
EPC score
328
KI
€ 882
Bewoonbaar
96 m²
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Aardgas
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wche
Referentie
RES81CR1909

Dit instapklaar Belle-Epoque appartement is gesitueerd in “Villa Alta”, een statig herenhuis gebouwd in 1893 naar ontwerp van aannemer-architect H. Van Gastel (Antwerpen).

Het betrokken appartement bevindt zich op de 1ste verdieping en beschikt over een balkon met frontaal zeezicht. Het appartement is stijlvol en gezellig ingericht als een wellness appartement voor 2 personen met whirlpool en sauna en centraal gelegen op enkele meters van de winkels, restaurants het casino, het treinstation en in directe nabijheid van de zeedijk.

De kroonluchter in de leefruimte maakt deel uit van de verkoop (is origineel en heeft tevens een beschermde status)

Indeling: inkomhal, leefruimte, N-W balkon, volledig geïnstalleerde keuken, slaapkamer, wellness kamer (eventueel terug in te richten als 2de slaapkamer), douchekamer met toilet. De berging van het appartement bevindt zich in de ruimte van de gemeenschappelijke traphal. De wasplaats bevindt zich in de privatieve kelderruimte.

Dit appartement leent zich perfect voor mensen die op zoek zijn naar een pied-à-terre voor 2 personen of iemand die op zoek is naar een investeringsappartement (wordt op dit moment verhuurd via bookings.com en andere kanalen).

EPC: 328 kWh/m² jaar

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder