Meer informatie over deze woning

Ligging
Waasmunster
Bouwjaar
2018
Bewoonbaar
153 m²
Perceel
8400 m²
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Verwarming
Warmtepomp
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wp
Referentie
RES56CR2110

Te midden de Heide van Waasmunster vinden we , omringd door het groen, het allerlaatste tuinappartement |-loft. De residentie Moorland is gelegen op een terrein van circa 8.400 m². Vlak in de ‘gouden’ driehoek Antwerpen-Brussel-Gent, én met de exclusieve luxe van rust, kleinschaligheid én privacy.

Bovendien is de architectuur atypisch waardoor de beleving van 2 riante moderne villa’s zeer goed is geslaagd. Maar ook de beleving aan de binnenzijde moet niet onderdoen voor de architectuur langs buiten. Door de aanwezigheid van grote raampartijen, geniet men een fantastische lichtinval. Dit zorgt voor optimaal wooncomfort enerzijds én een fantastische blend tussen binnen & buitenomgeving anderzijds.

Verder geniet de loft de meest moderne technologie op vlak van energie, vloerverwarming, ventilatie, isolatie en domotica.

De verkoopprijs vermeld is exclusief registratierechten, notariskosten & BTW. Inclusief de vermelde prijs zit tevens één grote privatieve kelderberging. Om het plaatje volledig af te maken, beschikt deze residentie tevens over aparte buiten autostaanplaatsen, zowel als een riante inpandige garage met grote bijhorende bergruimte. Zin in meer informatie? Neem dan gerust contact op met Caroline op +32 (0) 495 55 74 98 of caroline@1stquality.be

(*) Virtuele Tour beschikbaar op aanvraag.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder