Meer informatie over deze woning

Ligging
Temse
Bouwjaar
2008
EPC score
223
KI
€ 1.215
Bewoonbaar
137 m²
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Verwarming
Aardgas
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wg
Referentie
RES57SDS2111

Deze unieke penthouse van 165 m² groot is gelegen op de vroegere scheepswerf, nu gekend als “de Zaat”, gelegen aan de oevers van de Schelde. De penthouse is volledig ingericht in 2015 en is gesitueerd in een rustige straat met één richting verkeer vlak aan het groene parkje en met zicht op een grote vijver. De penthouse typeert zich door zijn prachtige lichtinval dankzij de grote raampartijen en de ruime leefruimte met leefkeuken. Deze keuken is hyper geïnstalleerd en is gesitueerd vlak aan de leefruimte.

Verder beschikt deze penthouse over 2 slaapkamers, een wasplaats|berging, een apart gastentoilet en een mooi afgewerkte badkamer met dubbele lavabo, WC, ligbad en inloopdouche.

Het riante salon voorzien van een gashaard geeft toegang tot 2 terrassen. Op het terras achteraan geniet men full privacy. Op het terras vooraan beschikt men over een extra bergruimte. Het geheel is zéér kwalitatief afgewerkt en straalt luxe uit.

In de prijs zijn 2 ondergrondse autostaanplaatsen en 2 afzonderlijke bergingen inbegrepen – Fietsenstallingen aanwezig.

De penthouse is volledig voorzien van maatwerk inbouwkasten van zeer goede kwaliteit! Ook een waterontkalker werd reeds voorzien. In de parking werd een kabel voorzien voor het opladen van een elektrische wagen. Voorlopig werden hier 2 stopcontacten op aangesloten (voor het opladen van elektrische fietsen bv). EPC: 233,00 kWh/m² jaar

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder