Meer informatie over deze woning

Ligging
Temse
Bouwjaar
2021
Bewoonbaar
85 m²
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Verwarming
Vloerverw. geheel, Warmtepomp
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wg
Referentie
RES120SDS2010

Viridi of anders gezegd veel groen. Surf voor meer gedetailleerde informatie naar https://residentie-viridi.be/nl-be

Maar ook de nieuwe naam van dé nieuwste residentie in Temse met in totaal 13 appartementen. Gelegen op een wandelafstand van de Zaat, de gezellige markt van Temse, diverse winkels, het treinstation, het nieuwe zwembad van Temse én uiteraard de oevers van de Schelde.

Residentie Viridi geniet een perfecte locatie waarbij elk type kandidaat-koper of investeerder zijn of haar gading zal vinden.

U woon hier in een eigentijdse residentie voorzien van alle comfort, veel licht én ruimte.

Gebouw en omgeving vormen één, waarin ecologisch wonen voorop staat.

Met zijn 13 eigentijdse appartementen variëren de bewoonbare oppervlaktes van 66 m² tot 124 m², elks genietend van een mooie gezamenlijke parktuin. U kan dus kiezen als koper tussen een waaier aan mogelijkheden: 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers met als kers op de taart terrassen van 6 m² tot 90 m² groot voor de penthouse. Elk appartement beschikt tevens over een ondergrondse autostaanplaats. En last but not least, onze 2 penthouses kunnen eenvoudig worden samengevoegd tot één grote penthouse van maar liefst 150 m² groot met zowel terrassen voor- als achteraan met een totale buiten oppervlakte van 167 m². Als dat niet uniek is! Geïnteresseerd? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak op 0495 55 74 98 of mail naar office@1stquality.be

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder