Meer informatie over deze woning

Ligging
Waasmunster
Bouwjaar
1951
EPC score
208
KI
€ 1.556
Bewoonbaar
280 m²
Perceel
2595 m²
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Verwarming
Aardgas
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wp
Referentie
RES16CR2002

Landhuis “villa canteclaer” is gelegen hartje Heide te midden in de natuur in alle privacy.

Het landhuis is van top tot teen duurzaam gerenoveerd in 2017 met authentieke ambachtelijke bouwmaterialen. De combinatie van historische bouwmaterialen en zuivere architectuur zorgt voor een rustgevende sfeer. Hierdoor ervaart iedereen hier meteen een warm thuisgevoel.

De markante details, het hoogstaand niveau van afwerking en de uniforme doorgetrokken stijl maken het verschil in dit landhuis. Het geheel getuigt van klasse en persoonlijkheid.

Bovendien biedt deze eigendom een legio aan mogelijkheden dankzij de opsplitsing van het landhuis in 2 aparte entiteiten: wonen en werken gaat hier perfect samen, maar ook co-housing, of zorgwonen behoren tot de mogelijkheden.

Indeling hoofdgebouw: inkomhal met gastentoilet, eetplaats, salon, volledig geïnstalleerde open keuken, polyvalente ruimte (bureau/speelkamer, logeerkamer, et cetera) met on-suite douchekamer. In de 2de entiteit is op het gelijkvloers een aparte inkomhal met gastentoilet en wasplaats aanwezig, een kitchenette en een sfeervolle ruimte aanwezig (desgewenst aparte leefruimte/bureelruimte). Beide entiteiten kunnen eenvoudig terug samengevoegd worden tot één groot geheel (weghalen van een gyproc wand).

Op de verdieping zijn 4 riante slaapkamers voorzien, een immer charmante nachthal, 1 badkamer en één douchekamer.

EPC: 208 kWh/m² jaar (entiteit 2) en EPC: 269 kWh/m² jaar (entiteit 1)

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder