Caroline Owner & Founder 1st Quality

Ik ben Caroline, al sinds mijn kindertijd gebeten door ‘woningen met persoonlijkheid‘.

Naast het zoeken van woningen waar mijn hart sneller van gaat kloppen, ben ik ook gepassioneerd door de wereld van interieur & design.

Na mijn middelbaar onderwijs ben ik gestart aan mijn opleiding Master in Marketing op de Vlekho Business School te Brussel. Een fantastische opleiding die mij in alles wat ik doe een breder inzicht geeft.

Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in de bedrijfswereld, besloot ik te duiken in de wereld van vastgoed. Mijn opleiding vastgoedmakelaar werd een feit en in 2011 richtte ik 1st Quality Vastgoed op.

Er zijn voor ‘beide‘ partijen. Dat was mijn uitgangspunt.

De unieke mix van bezieling, marketing & woningen met persoonlijkheid werd een succesverhaal.

Vanuit mijn passie voor architectuur, interieur & design is het super fijn om actief op zoek te gaan naar panden met karakter voor onze 1stQ Private Members.

Het concept 1stQ Private Member® werd in 2021 ontwikkeld en geregistreerd. Zo zetten we de ‘pure verbinding‘ waarnaar we op zoek gaan extra in de verf.

Aan de hand van onze intuïtieve tool RealtyDreamer® zijn we in staat om op de belangrijkste domeinen van vastgoed de perfecte match te vinden tussen koper en verkoper.

Want vastgoed gaat over zoveel meer dan enkel het pand alleen. Het gaat over het vervullen van een ‘woondroom’. Het overbrengen van een ‘woonbeleving’. De zoektocht naar dé ‘klik’.

Met 1st Quality ben ik er dus voor iedereen die niet op zoek is naar een klassiek makelaarsverhaal. Doch wel naar één vaste vertrouwenspersoon die uw leefwereld begrijpt. In alle discretie.

Let’s meet!

Stefan Managing Partner

Ik ben Stefan, destijds als jonge schoolverlater van start gegaan in het vastgoed en passioneel gedreven om het beste uit elk kantoor te halen.

Het ‘beste’ betekent voor mij dat medewerkers zichzelf kunnen zijn, dat ze hun talenten ontdekken en dat ze begrijpen hoe ze deze talenten waardevol kunnen gebruiken. Zo kunnen ze klanten ondersteunen vanuit hun eigen ‘flow’.

Later in mijn carrière werd ik leerkracht aan de Thomas More-hogeschool.  Klaar om de jonge generatie te laten zoeken naar hun eigen “missie” in vastgoed.

Vandaag schrijf ik samen met Caroline verder aan het verhaal van ‘1st Quality & 1stQ Private Member®‘. Een verhaal van puurheid en commitment.

Een aanpak in vastgoed waarbij de focus wordt gelegd op de essentie. Klanten met elkaar in verbinding stellen, op de meest discrete manier. Geheel op onze eigen ‘1st Quality’ manier.

Vandaag kijk ik dus verder dan ooit tevoren en bouwen we elke dag aan ons netwerk van ‘1stQ Private Members’.

Die ‘unieke benadering’ van vastgoed bezorgt mij dagelijks het magisch gevoel.

Oprechte dankbaarheid voor de openhartige appreciatie van zowel kandidaat-kopers als verkopers.

Let’s connect!

 

 

 

Joke Vastgoedfotograaf

Ik ben Joke, na 7 jaar avontuur op het prachtige exotische eiland Curaçao, ben ik sinds 2019 terug naar mijn roots gekeerd.

Vandaag zet ik mijn passie voor vastgoed- en interieur fotografie verder op Belgische bodem.

Vroeger droomde ik ervan om architecte te worden, maar ondertussen heb ik mijn passie volledig gevonden in architecturale fotografie.

De combinatie van fotografie met architectuur is voor mij het absolute recept van pure ‘happiness‘! Huizen met een persoonlijkheid maken mij écht vrolijk!

Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om voor elke eigendom die te koop wordt gesteld een mooie pure reportage met ‘impact‘ af te leveren.

Let us inspire your buyers with pictures with a soul!

 

1st Quality Vastgoed, een bezield team