team / caroline

Caroline Rooman Owner & Founder 1st Quality

“Mijn job is mijn passie! Ik leid 1st Quality met een hart voor huizen én mensen!”
                             
1st Quality werd in 2011 opgestart vanuit een liefde voor unieke woningen.

Voordat 1st Quality werd opgericht was Caroline actief als Account Manager Consumer Sales in Brussel. Een moedige en gedurfde carrière switch bracht haar terug naar haar passie: architectuur, interieur, kunst en design.

Sindsdien staat Caroline met 1st Quality bekend als “de vastgoedmakelaar met de mooiste panden”.

Woningen met een persoonlijkheid, een uitstraling, met een ziel…Onder andere panden gelegen op een goede locatie, met de luxe van het authentieke of nét het eigentijdse, met haar bijzondere architectuur of een rijke geschiedenis en zo meer.

Samengevat “uniek wonen”, maar daarom niet per se duur of onbetaalbaar!

Met haar expertise in het betere vastgoed en als gediplomeerde “Master in Marketing” aan Vlekho Business School, slaagt ze erin met 1st Quality een gerichte én discrete vastgoedmarketing te ontplooiien. Zo maakt zij van elke woning een sterk merk!

De visie van 1st Quality vat de baseline “Uniek wonen met Advies” perfect samen: “De charme van een pand overbrengen zit in onze genen; in het 1st Quality DNA.”

Dit zowel in het meedenken, in de strategie, in de beleving als in de beweging.

Off the job is Caroline een absolute levensgenieter. Ze woont met Olivier en hun twee zoontjes in het landelijke Tielrode. Ze houdt ervan om gezellig uit eten te gaan, te ontspannen in de yogales, inspiratie op te doen in interieurwinkels en kunstgalerijen of een golfpartij met haar zoontjes.

Tijdens het weekend vind je haar vaak aan zee om haar batterijen op te laden en te herbonnen op het strand met haar gezin.

Cintia De Vuyst Office Consultant & Professioneel Vastgoedfotografe

“De persoonlijkheid van een woning overbrengen op foto… Een leuke uitdaging!”

Cintia is mama van Anouk en woont samen met Gerrit in Hamme, een gezellige poldergemeente aan de Durme.

Ze heeft een zwak voor Italië, goede lectuur, én is een ware filmfan. In haar vrije tijd vind je haar vaak terug in een gezellig restaurantje of op een leuk terrasje. Verder is ze gebeten door muziek en (abstracte) fotografie.

Als bezielde vastgoedfotografe is Cintia nauw betrokken bij alle woningen in ons aanbod en wordt ze in haar enthousiasme meegezogen door de unieke vastgoedwereld van 1st Quality.

Zo verlaat ze regelmatig haar bureau om uw woning met emotie én oog voor detail op beeld vast te leggen.

Cintia weet als géén ander de persoonlijkheid van uw pand in de verf te zetten en creëert zo een unieke beleving.

Haar verfrissende kijk én professioneel inzicht in fotografie laat kandidaat-kopers meteen wegdromen van uw pand!

At the office is Cintia verantwoordelijk voor de volledige back-office, de daily marketing acties, de 1st Quality Living blog, enzovoorts.

Verder neemt ze de vastgoedmarkt continu onder de “loupe”, op zoek naar unieke woningen met persoonlijkheid die mogelijks in ons aanbod passen.

1st Quality, een enthousiast vastgoed teamLike to know our opportunities?