Caroline Owner & Founder 1st Quality

Caroline, een gedreven marketeer van opleiding met een toegewijde passie voor unieke en karaktervolle woningen, richtte in 2011 haar eigen kantoor op.

Een vastgoedkantoor met één enkele specialisatie: woningen met een persoonlijkheid. Waarbij de nadruk ligt op een gepersonaliseerde aanpak voor zowel kandidaat-koper als eigenaar!

Als erkend vastgoedmakelaar heeft ze haar knowhow in marketing met haar expertise in vastgoed gecombineerd om zo dé ideale ‘match’ te vinden voor elke eigendom.

Het geregistreerd ‘1stQ Private Member®’ concept is het resultaat ervan.

Off the job is Caroline een absolute levensgenieter. In haar vrije tijd houdt ze van dinertjes, inspiratie opdoen in interieurwinkels en kunstgalerijen. Het samen genieten met haar gezin aan zee mag hier zeker niet aan ontbreken.

Stefan Managing Partner

Stefan, een erkend vastgoedmakelaar met een tiental jaar expertise en jaren ervaring als docent vastgoed op Thomas More, deelt de passie voor karaktervolle woningen en ademt ons DNA.

Samen met Caroline, staat Stefan in voor het commercieel verhaal van 1st Quality en de marketing.  Tevens behartigt hij de dossiers betreffende verhuring en begeleidt hij diverse projecten.

Daarnaast evalueert hij woningen, legt hij contacten met eigenaars en zorgt hij samen met Caroline voor een transparante waardebepaling zodat u een duidelijk overzicht verwerft aangaande uw vastgoed.

Tijdens zijn vrije tijd wijdt Stefan veel aandacht aan allerlei sporten en heel leuke activiteiten met zijn twee dochters. Hij is een bezige bij en zit niet graag stil. Fietsen, padel, activiteiten met de kids, etc…. .

Tenslotte houdt Stefan ook enorm van gezelligheid en van de mensen om zich heen!

Joke Vastgoedfotograaf

Na 7 jaar avontuur op het prachtige exotische eiland Curaçao, is Joke sinds 2019 terug naar haar roots gekeerd en heeft ze haar passie voor vastgoed- en interieur fotografie verder gezet op Belgische bodem.

Vroeger droomde Joke ervan om architect te worden, maar ondertussen heeft ze haar passie volledig gevonden in architecturale fotografie.

De combinatie van fotografie met architectuur is voor haar het absolute recept van geluk! Joke wordt immers vrolijk van huizen met een persoonlijkheid en vindt er haar inspiratie om een uitzonderlijke fotoreportage te maken van elke eigendom.

Naast het fotograferen, houdt Joke ervan om te reizen met haar gezin (met haar man Bram en haar zoontje Noah), te ontspannen tijdens een fijne yoga-sessie en onderweg te luisteren naar inspirerende podcasts.

Kim Moodboard Art Consultant | Freelance Grafisch Designer

De laatste 10 jaar heeft Kim vooral veel kennis opgedaan in de cultuur- en erfgoedsector. Dit hoofdzakelijk over het behoud en beheer van historisch waardevol (on)roerend, immaterieel, archeologisch en industrieel erfgoed.

Haar intrinsieke passie voor kunst, poëzie, het visueel vormgeven van ideeën, design en ambacht alsook voor mens-gerelateerde & maatschappelijke thema’s waaronder duurzaamheid, diversiteit, ontwikkeling, samenwerking, ontmoeting en welzijn resulteerden in het volgen van verschillende opleidingen.

Dit gaande van de opleiding interieurvormgeving, industrieel design, fotografie, lederbewerking, grafische vormgeving tot copywriter, communicatieverantwoordelijke en projectmanagement.

Dit resulteerde eind 2019 in het opzetten van haar ‘Studio gewoonzo’.

In haar vrije tijd staan genieten en ontdekken voorop, dit samen met haar man Philippe en 2 dochters Sita en Noor.

1st Quality, een gepassioneerd vastgoedteam