team / caroline

Caroline Rooman Owner & Founder 1st Quality

Caroline Rooman, een gedreven marketeer van opleiding met een zwak voor stijlvolle en unieke architectuur, richtte in 2011 het vastgoedkantoor 1st Quality op.  De voorliefde voor charme, stijl en persoonlijkheid staan ook bij 1st Quality centraal.

ls erkend vastgoedmakelaar combineert ze haar marketingachtergrond met haar kennis van de vastgoedmarkt om de perfecte “match” te vinden voor iedere eigendom.

Met 1st Quality specialiseert ze zich in “woningen met persoonlijkheid”: we focussen ons op aparte, unieke woningen met een eigen ziel.  Gaande van woningen met een architecturale, historische en/of esthetische meerwaarde over panden op een unieke locatie in de regio’s Waasland en Het Zoute.

Dankzij haar unieke aanpak kunnen we met trots zeggen dat meer dan 90% van onze klanten via doorverwijzing met ons kennis maken en beslissen om samen met ons hun eigendom te verkopen.

Off the job is Caroline een absolute levensgenieter. Ze woont met Olivier en hun twee zoontjes deels in het landelijke Tielrode en deels in Knokke.  In hun vrije tijd houden ze ervan om gezellig uit eten te gaan, inspiratie op te doen in interieurwinkels en kunstgalerijen. Maar ook een gezellig golfpartij’tje spelen met haar twee zoontjes kan haar tot rust brengen.

Cintia De Vuyst Office Consultant & Professioneel Vastgoed Fotograaf

Cintia De Vuyst, een ervaren vastgoed fotograaf. Het is haar passie om de persoonlijkheid van een woning over te brengen op foto.  Ze brengt alle onze panden zo realistisch mogelijk in beeld en maakt een sprekende 360° graden virtual tour

Op deze manier laat ze kandidaat-kopers online kennis maken met de architectuur van de woning én creëert ze een stijlvolle reportage van het interieur.

Achter de schermen is Cintia het eerste aanspreekpunt binnen 1st Quality.  Ze staat in voor de dagelijkse telefonische contacten, de back-office en de verhuur dossiers.

En last but not least, zet Cintia haar schouders onder ons uniek woonwensen systeem.

Zo zet ze de zoektocht van onze kandidaat-kopers extra kracht bij aan de hand van het “Moodboard” by 1st Quality concept.

Op het thuisfront is Cintia mama van Anouk en woont ze samen met haar echtgenoot Gerrit in Hamme, een gezellige poldergemeente aan de Durme.

Ze heeft een zwak voor Italië, goede lectuur, én is een ware filmfan. In haar vrije tijd vind je haar vaak terug in een gezellig restaurantje of op een leuk terrasje. Verder is ze gebeten door muziek en (abstracte) fotografie.

 

1st Quality, een gepassioneerd vastgoed team