Caroline Owner & Founder 1st Quality

Ik ben Caroline, al sinds mijn kindertijd gebeten door woningen met een persoonlijkheid.  Naast het zoeken van woningen waar mijn hart sneller van gaat kloppen, ben ik ook graag creatief bezig.

Zo ben ik na mijn middelbaar onderwijs gestart aan mijn opleiding ‘Master in Marketing’ op de Vlekho Business School te Brussel.  Een opleiding die ik ontzettend graag heb gevolgd en met succes heb afgewerkt.

Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in ‘grote’ bedrijven in onze hoofdstad, besloot ik om de wereld van het vastgoed in te duiken.  Mijn opleiding vastgoedmakelaar werd een feit en in 2011 richtte ik mijn eigen vastgoedkantoor ‘1st Quality’ op.

Géén ‘klassiek’ makelaarsverhaal, dat was mijn uitgangspunt.

De unieke mix van bezieling, marketing & woningen met persoonlijkheid werd mijn eigen succes ‘verhaal’.

Want hoe mooi is het dat je in je eigen bedrijf gewoon jezelf op je best kan zijn? Je elke dag kan doen wat je het meest gelukkig maakt en waarbij je met klanten een pure verbinding creëert?

Deze verbinding werd in 2021 met het geregistreerd ‘1stQ Private Member®’ concept nog eens extra in de verf gezet.

Niets geeft mij meer voldoening dan de ideale ‘match’ te vinden voor kopers en verkopers, en dit op onze eigen manier. In alle discretie.

Met ‘1st Quality’ ben ik er dus voor iedereen die op zoek is naar een ander verhaal dan de ‘klassieke makelaardij’. En wanneer de “klik” aanwezig is schrijven we keer op keer opnieuw de mooiste én meest emotionele succesverhalen!

Let’s meet!

Stefan Managing Partner

Ik ben Stefan, destijds als jonge schoolverlater van start gegaan in het vastgoed en passioneel gedreven om het beste uit elk ‘kantoor’ te halen.

Het ‘beste’ betekent voor mij dat medewerkers zichzelf kunnen zijn, dat ze hun talenten ontdekken en dat ze begrijpen hoe ze deze talenten waardevol kunnen gebruiken. Zo kunnen ze klanten ondersteunen vanuit hun eigen ‘flow’.

Later in mijn carrière werd ik leerkracht aan de Thomas More-hogeschool.  Klaar om de jonge generatie te laten zoeken naar hun eigen “missie” in vastgoed.

Vandaag schrijf ik samen met Caroline verder aan het verhaal van ‘1st Quality’.  Een verhaal van puurheid en commitment.

Een aanpak in vastgoed waarbij de focus wordt gelegd op de essentie. Klanten met elkaar in verbinding stellen, op de meest discrete manier.  Op onze eigen ‘1st Quality’ manier.

Vandaag kijk ik dus verder dan ooit tevoren en bouwen we elke dag aan ons netwerk van ‘moodboards’.

Die unieke benadering van vastgoed bezorgt mij dagelijks het ‘magisch’ gevoel. Oprechte dankbaarheid voor de openhartige appreciatie van zowel kopers als verkopers.

Let’s connect!

 

 

 

Joke Vastgoedfotograaf

Ik ben Joke, na 7 jaar avontuur op het prachtige exotische eiland Curaçao, ben ik sinds 2019 terug naar mijn roots gekeerd.

Vandaag zet ik mijn passie voor vastgoed- en interieur fotografie verder op Belgische bodem.

Vroeger droomde ik ervan om architecte te worden, maar ondertussen heb ik mijn passie volledig gevonden in architecturale fotografie.

De combinatie van fotografie met architectuur is voor mij het absolute recept van pure ‘happiness’! Huizen met een persoonlijkheid maken mij écht vrolijk!

Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om voor elke eigendom die te koop wordt gesteld een mooie pure reportage met ‘impact’ af te leveren.

Let us inspire your buyers with pictures with a soul!

 

1st Quality, een bezield team