team / caroline

Caroline Rooman Owner & Founder 1st Quality

“Mijn job is mijn passie! Ik leid 1st Quality met een hart voor huizen én mensen!”

1st Quality werd in 2011 opgestart vanuit een pure passie voor uniek vastgoed.

Voordat 1st Quality werd opgericht was Caroline actief als Account Manager Consumer Sales in Brussel. Een moedige en gedurfde carrière switch bracht haar terug naar haar interesses: architectuur, interieur, kunst en design.

Dankzij haar sterke visie en haar bijzondere klantgerichtheid, staat Caroline met 1st Quality ondertussen bekend als “de vastgoedmakelaar met een discrete en persoonlijke aanpak” voor vastgoed op niveau.

Haar aanbod bestaat consistent uit woningen met een persoonlijkheid, een uitstraling, met een ziel.

Panden gelegen op een goede ligging, met de luxe van het authentieke of nét een eigentijdse uitstraling, met een bijzondere architectuur of een rijke geschiedenis et cetera.

Samengevat “uniek wonen”, maar daarom niet per se duur of onbetaalbaar!

De combinatie van haar expertise in deze nichemarkt én haar diploma “Master in Marketing” aan Vlekho Business School, stelt haar in staat met 1st Quality een discrete én gerichte verkoopstrategie te ontplooien op maat van de klant.

De visie van 1st Quality vat de essentie samen “Uniek wonen met Advies”: “De charme van een pand overbrengen zit in onze genen; in het 1st Quality DNA.”

Dit zowel in het meedenken, in de strategie, in de beleving als in de beweging.

Off the job is Caroline een absolute levensgenieter. Ze woont met Olivier en hun twee zoontjes in het landelijke Tielrode. Ze houdt ervan om gezellig uit eten te gaan, te ontspannen in de yogales, inspiratie op te doen in interieurwinkels en kunstgalerijen of een golfpartij met haar zoontjes.

Tijdens het weekend vind je haar vaak aan zee om haar batterijen op te laden en te herbonnen op het strand met haar gezin.

Cintia De Vuyst Office Consultant & Professioneel Vastgoedfotografe

“De persoonlijkheid van een woning overbrengen op foto… Een leuke uitdaging!”

Cintia is mama van Anouk en woont samen met Gerrit in Hamme, een gezellige poldergemeente aan de Durme.

Ze heeft een zwak voor Italië, goede lectuur, én is een ware filmfan. In haar vrije tijd vind je haar vaak terug in een gezellig restaurantje of op een leuk terrasje. Verder is ze gebeten door muziek en (abstracte) fotografie.

Als bezielde vastgoedfotografe is Cintia nauw betrokken bij alle woningen in ons aanbod en wordt ze in haar enthousiasme meegezogen door de unieke vastgoedwereld van 1st Quality.

Zo verlaat ze regelmatig haar bureau om woningen met emotie én oog voor detail op beeld vast te leggen.

Cintia weet immers als géén ander de persoonlijkheid van een pand in de verf te zetten en creëert zo een unieke beleving waarbij kandidaat-kopers meteen wegdromen van ons aanbod.

Achter de schermen is Cintia verantwoordelijk voor de volledige back-office, de daily marketing acties, de 1st Quality Living blog, et cetera.

En last but not least helpt zij onze kandidaat-kopers met het vinden van hun droomwoning via een persoonlijke opvolging van al onze woonwensen. Zo vormt ze een mooie schakel in het levensverhaal van tevreden klanten.

1st Quality, een gespecialiseerd vastgoed teamLike to know our opportunities?