Caroline Owner & Founder 1st Quality

Caroline, een enthousiaste marketeer van opleiding met een toegewijde passie voor unieke en karaktervolle woningen, richtte in 2011 haar eigen kantoor op.

Géén ‘klassiek’ makelaarsverhaal, was het uitgangspunt van de opstart.  Zo zou ze zich specialiseren in het verkopen van unieke woningen, geheel op haar eigen manier. In alle discretie & met een persoonlijke aanpak.

Als erkend vastgoedmakelaar en gediplomeerd vastgoedstyliste heeft ze haar knowhow in marketing met haar doorgedreven expertise in residentieel vastgoed gecombineerd om zo dé perfecte ‘match’ te vinden voor elke eigendom.

Het geregistreerd ‘1stQ Private Member®’ concept is het resultaat ervan. Een uniek idee dat onze klanten de kans geeft om op een discrete manier een nieuwe thuis te vinden en l of hun woning te koop te stellen zonder het aan de hele wereld te vertellen.

Off the job is Caroline een absolute levensgenieter. In haar vrije tijd houdt ze van dinertjes, inspiratie opdoen in interieurwinkels en kunstgalerijen. Het samen genieten met haar gezin aan zee mag hier zeker niet aan ontbreken.

Stefan Managing Partner

Stefan, een erkend vastgoedmakelaar met een tiental jaar expertise en jaren ervaring als docent vastgoed op Thomas More, deelt de passie voor karaktervolle woningen en ademt het 1st Quality DNA.

Samen met Caroline, staat Stefan in voor het commercieel verhaal van 1st Quality en de marketing. Tevens behartigt hij de woonwensen van kandidaat-kopers en gaat hij actief mee op zoek.

Zo evalueert hij potentiële eigendommen in functie van onze ‘moodboards’, legt hij contacten met betrokken eigenaars en zorgt hij tesamen met Caroline voor een heldere waardebepaling en plan van aanpak zodat u précies weet wat u mag verwachten.

Tijdens zijn vrije tijd wijdt Stefan veel aandacht aan allerlei sporten en heel leuke activiteiten met zijn twee dochters. Hij is een bezige bij en zit niet graag stil. Fietsen, padel, activiteiten met de kids, etc…. .

Tenslotte houdt Stefan ook enorm van gezelligheid en van de mensen om zich heen!

Joke Vastgoedfotograaf

Na 7 jaar avontuur op het prachtige exotische eiland Curaçao, is Joke sinds 2019 terug naar haar roots gekeerd en heeft ze haar passie voor vastgoed- en interieur fotografie verder gezet op Belgische bodem.

Vroeger droomde Joke ervan om architect te worden, maar ondertussen heeft ze haar passie volledig gevonden in architecturale fotografie.

De combinatie van fotografie met architectuur is voor haar het absolute recept van geluk! Joke wordt immers vrolijk van huizen met een persoonlijkheid en vindt er haar inspiratie om een uitzonderlijke fotoreportage te maken van elke eigendom.

Naast het fotograferen, houdt Joke ervan om te reizen met haar gezin (met haar man Bram en haar zoontje Noah), te ontspannen tijdens een fijne yoga-sessie en onderweg te luisteren naar inspirerende podcasts.

1st Quality, een gepassioneerd vastgoedteam