team / caroline

Caroline Rooman Owner & Founder 1st Quality

Het is ondertussen van 2011 geleden dat 1st Quality werd opgericht: een vastgoedkantoor dat zich specialiseert in “woningen met persoonlijkheid” in en rond het Waasland.

De essentie van 1st Quality wordt samengevat als “uniek wonen met advies“: we verkopen aparte, unieke woningen met een eigen ziel.  Gaande van woningen met een architecturale, historische en/of esthetische meerwaarde over panden op een unieke locatie.

Met 1st Quality kent Caroline geen drempels: we houden graag de vinger aan de pols en vinden het fijn om met onze klanten een persoonlijke band op te bouwen.  Onze gesprekken gaan niet alleen over vastgoed en architectuur, het gaat er vaak persoonlijk aan toe: van een babbeltje over de (klein)kinderen, het bedrijf, design, hobby’s tot kunst enzovoort.

Met 1st Quality willen we de vertrouwenspersoon zijn van onze klanten. Enkel zo kunnen we een relatie op lange termijn opbouwen.

We zijn dan ook trots te kunnen zeggen dat meer dan 90% van onze klanten via doorverwijzing met ons kennis maakt en beslist om samen met ons hun eigendom te verkopen.

Off the job is Caroline een absolute levensgenieter. Ze woont met Olivier en hun twee zoontjes in het landelijke Tielrode. Ze houdt ervan om gezellig uit eten te gaan, inspiratie op te doen in interieurwinkels en kunstgalerijen of een golfpartij met haar zoontjes.

Tijdens het weekend vind je haar vaak aan zee om haar batterijen op te laden en te herbonnen op het strand met haar gezin.

 

 

 

 

Cintia De Vuyst Office Consultant & Professioneel Vastgoedfotografe

Als ervaren vastgoedfotografe is het haar passie om de persoonlijkheid van een woning over te brengen op foto. Haar doel is een zo realistisch mogelijk beeld weer te geven van de eigendom die te koop wordt gesteld.

Zo laat ze kandidaat-kopers online kennis maken met de architectuur van de woning én de sfeer van de ruimtes.

Achter de schermen is Cintia het eerste aanspreekpunt binnen 1st Quality.  Ze staat in voor de dagelijkse telefonische contacten, de back-office en de verhuur dossiers.

En last but not least, zet Cintia haar schouders onder ons uniek woonwensen systeem: zo maakt ze de woonwensen van onze kandidaat-kopers een beetje meer bijzonder!

Op het thuisfront is Cintia mama van Anouk en woont ze samen met haar echtgenoot Gerrit in Hamme, een gezellige poldergemeente aan de Durme.

Ze heeft een zwak voor Italië, goede lectuur, én is een ware filmfan. In haar vrije tijd vind je haar vaak terug in een gezellig restaurantje of op een leuk terrasje. Verder is ze gebeten door muziek en (abstracte) fotografie.

 

1st Quality, een gepassioneerd vastgoed teamLike to know our opportunities?