Caroline Owner & Founder 1st Quality | RealtyDreamer®

“Een grote liefde voor unieke woningen en een passie voor interieur, kunst en design. Met dat idee begon ik mijn eigen vastgoedkantoor in 2011.

Ik wilde absoluut niet de klassieke immowereld betreden, maar een concept creeëren dat veel verder gaat dan dat. Met 1st Quality wou ik meer zijn dan enkel een mooie website met mooie panden.

Daarom keerde ik terug naar de essentie: een uiterst persoonlijke en absolute confidentiële begeleiding. Zo groeide 1st Quality uit tot een vaste waarde in de wereld van high-end vastgoed.

Maar daar stopte het niet. Sinds 2021 werk ik samen met Stefan en kwam er een private office in Knokke bij. Dat betekende ook de start van RealtyDreamer®, ons ‘matchmaking’ platform voor de confidentiële aan- én verkoop van unieke woningen.

Met RealtyDreamer® tillen we het klassieke verhaal van vastgoed naar een hoger niveau. We weten dat de discretie over de ligging, de beelden en de prijs bijzonder belangrijk zijn voor onze klanten.

Een herkenbare signatuur met een toegankelijke en warme service is waar 1st Quality voor staat en wat wij met onze hart en ziel willen uitdragen.”

Let’s get to know each other

Stefan Managing Partner

“Na mijn studies ging ik onmiddellijk van start in de immowereld en was ik gedreven om uit elk kantoor het beste te halen. Het ‘beste’ betekent voor mij dat medewerkers zichzelf kunnen zijn, dat ze hun talenten ontdekken en dat ze begrijpen hoe ze die talenten waardevol kunnen gebruiken. Zo kunnen klanten ondersteund worden vanuit hun eigen ‘flow’.

Als leerkracht aan de Thomas More-hogeschool wilde ik de jonge generatie zelf laten zoeken naar hun eigen ‘missie’ in vastgoed. Voor mezelf was het een goede leerschool in m’n eigen persoonlijke ontwikkeling.

Vandaag schrijf ik samen met Caroline verder aan het verhaal van ‘1st Quality & RealtyDreamer®‘. Een verhaal van puurheid en commitment.

Een aanpak in vastgoed waarbij de focus wordt gelegd op de essentie. Klanten met elkaar in verbinding stellen, op de meest discrete manier. Geheel volgens onze eigen ‘1st Quality’ stijl.

We kijken dus meer dan ooit vooruit en bouwen we elke dag verder aan ons netwerk van Private Cliënts, onze potentiële kopers.

Die uiterst persoonlijke benadering van vastgoed bezorgt mij dagelijks een magisch gevoel. De dankbaarhied en appreciatie van kopers en verkopers doen me elke keer opnieuw beseffen waarom ik deze job zo graag doe.”

Let us help you sell your home

Joke Vastgoedfotograaf

Ik ben Joke, na 7 jaar avontuur op het prachtige exotische eiland Curaçao, ben ik sinds 2019 terug naar mijn roots gekeerd.

Vandaag zet ik mijn passie voor vastgoed- en interieur fotografie verder op Belgische bodem.

Vroeger droomde ik ervan om architecte te worden, maar ondertussen heb ik mijn passie volledig gevonden in architecturale fotografie.

De combinatie van fotografie met architectuur is voor mij het absolute recept van pure ‘happiness‘! Huizen met een persoonlijkheid maken mij écht vrolijk!

Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om voor elke eigendom die te koop wordt gesteld een mooie pure reportage met ‘impact‘ af te leveren.

Let us inspire your buyers with pictures with a soul!

 

Cédric Founder Virtual Property Partners

Ik ben Cedric, en heb in 2018 het videoproductiebedrijf Virtual Property Partners opgericht.

Ik kreeg eerder dat jaar de kans om 6 maanden mee te draaien in New York. Daar werd een constante zoektocht naar verbetering en een stevige werkmentaliteit me met de paplepel ingegeven.

Op een netwerk-event kwam ik in contact met een vastgoedmakelaar die voorbeelden toonde van zijn “exclusive listings”, stuk voor stuk gepresenteerd aan de hand van krachtige en stijlvolle videoproducties. Toen ging er voor mij een belletje rinkelen.

Bij het onderzoeken van de Belgische vastgoedmarkt viel het op dat 90% van de visualisaties van de eigendommen die te koop staan sterk aan de wensen overlieten. Het was mijn uitdaging de marketing- en visualisatietechnieken uit New York beschikbaar te maken op – en aan te passen – aan de Belgische vastgoedmarkt.

Vraagstukken als “Hoe gaan we het gevoel dat je ervaart wanneer je voor het eerst toekomt op een exclusieve locatie vastleggen en overbrengen op iemand die er niet fysiek is?”

Met Virtual Property Partners had ik hier het antwoord op.

Dagelijks gaan we op zoek naar dé beste manier om uw eigendom in beeld te brengen aan de hand van video. Eens de video er is, zorgen we ervoor dat de juiste doelgroep deze te zien krijgt met een gerichte online marketing campagne.

Benieuwd naar hoe wij uw woning in beeld zouden brengen? We leren elkaar graag kennen op een vrijblijvende ‘scouting’ van uw eigendom en werken een scenario op maat van uw wensen uit.

Your Home, The Story of a Dream