Caroline Founder 1st Quality | RealtyDreamer®

Ik ben Caroline, al sinds mijn kindertijd gebeten door uniek wonen.

Naast het zoeken van eigendommen waar mijn hart sneller van gaat kloppen, ben ik gepassioneerd door de wereld van interieur, kunst & design.

Na mijn opleiding Master in Marketing op de Vlekho Business School te Brussel, ben ik mij verder gaan specialiseren als vastgoedmakelaar. In 2011 richte ik 1st Quality op.

Géén “klassiek” makelaarsverhaal. Dat was het uitgangspunt.

De unieke mix van passie, een ‘top-of-the-bill’ marketingbenadering & luxevastgoed werd onze referentie.

Tien jaar later, in 2021 , leggen we de verbinding tussen het Waasland en Knokke en werd het platform voor discrete verkoop van luxevastgoed, RealtyDreamer®, geboren.

Met RealtyDreamer® gaan we voor een diepgaande persoonlijke aanpak met een nauw betrokken begeleiding in de woondromen van potentiële kopers (genaamd ‘Private Members’).

Want we begrijpen dat het vinden van een droomhuis veel méér is dan uitsluitend puur rationale criteria en het registreren van coördinaten bij traditionele immosites | vastgoedmakelaars.

Het gaat over het vervullen van een ‘woondroom’. Het overbrengen van een ‘woonbeleving’. De zoektocht naar woning die ‘klikt’ vanaf de eerste seconde. In de overtuiging dat ‘wonen & levensstijl’ onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Met 1st Quality nemen we alle zorgen uit handen door een geruststellende discrete aanpak, van de zoektocht naar een droomwoning, over de verkoop van hun eigendom.

Een herkenbare signatuur met een warme toets.

Let’s meet!

Stefan Managing Partner

Ik ben Stefan, destijds als jonge schoolverlater van start gegaan in het vastgoed en passioneel gedreven om het beste uit elk kantoor te halen.

Het ‘beste’ betekent voor mij dat medewerkers zichzelf kunnen zijn, dat ze hun talenten ontdekken en dat ze begrijpen hoe ze deze talenten waardevol kunnen gebruiken. Zo kunnen ze klanten ondersteunen vanuit hun eigen ‘flow’.

Later in mijn carrière werd ik leerkracht aan de Thomas More-hogeschool.  Klaar om de jonge generatie te laten zoeken naar hun eigen “missie” in vastgoed.

Vandaag schrijf ik samen met Caroline verder aan het verhaal van ‘1st Quality & RealtyDreamer®‘. Een verhaal van puurheid en commitment.

Een aanpak in vastgoed waarbij de focus wordt gelegd op de essentie. Klanten met elkaar in verbinding stellen, op de meest discrete manier. Geheel op onze eigen ‘1st Quality’ manier.

Vandaag kijk ik dus verder dan ooit tevoren en bouwen we elke dag verder aan ons netwerk solvabele potentiële kopers, onze ‘Private Members‘.

Die uiterst persoonlijke benadering van vastgoed bezorgt mij dagelijks het magisch gevoel.

Oprechte dankbaarheid voor de openhartige appreciatie van zowel kopers als verkopers.

Let’s connect!

Joke Vastgoedfotograaf

Ik ben Joke, na 7 jaar avontuur op het prachtige exotische eiland Curaçao, ben ik sinds 2019 terug naar mijn roots gekeerd.

Vandaag zet ik mijn passie voor vastgoed- en interieur fotografie verder op Belgische bodem.

Vroeger droomde ik ervan om architecte te worden, maar ondertussen heb ik mijn passie volledig gevonden in architecturale fotografie.

De combinatie van fotografie met architectuur is voor mij het absolute recept van pure ‘happiness‘! Huizen met een persoonlijkheid maken mij écht vrolijk!

Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om voor elke eigendom die te koop wordt gesteld een mooie pure reportage met ‘impact‘ af te leveren.

Let us inspire your buyers with pictures with a soul!

 

Cédric Founder Virtual Property Partners

Ik ben Cedric, en heb in 2018 het videoproductiebedrijf Virtual Property Partners opgericht.

Ik kreeg eerder dat jaar de kans om 6 maanden mee te draaien in New York. Daar werd een constante zoektocht naar verbetering en een stevige werkmentaliteit me met de paplepel ingegeven.

Op een netwerk-event kwam ik in contact met een vastgoedmakelaar die voorbeelden toonde van zijn “exclusive listings”, stuk voor stuk gepresenteerd aan de hand van krachtige en stijlvolle videoproducties. Toen ging er voor mij een belletje rinkelen.

Bij het onderzoeken van de Belgische vastgoedmarkt viel het op dat 90% van de visualisaties van de eigendommen die te koop staan sterk aan de wensen overlieten. Het was mijn uitdaging de marketing- en visualisatietechnieken uit New York beschikbaar te maken op – en aan te passen – aan de Belgische vastgoedmarkt.

Vraagstukken als “Hoe gaan we het gevoel dat je ervaart wanneer je voor het eerst toekomt op een exclusieve locatie vastleggen en overbrengen op iemand die er niet fysiek is?”

Met Virtual Property Partners had ik hier het antwoord op.

Dagelijks gaan we op zoek naar dé beste manier om uw eigendom in beeld te brengen aan de hand van video. Eens de video er is, zorgen we ervoor dat de juiste doelgroep deze te zien krijgt met een gerichte online marketing campagne.

Benieuwd naar hoe wij uw woning in beeld zouden brengen? We leren elkaar graag kennen op een vrijblijvende ‘scouting’ van uw eigendom en werken een scenario op maat van uw wensen uit.

1st Quality, uw garantie voor een discrete begeleiding