Caroline Owner 1st Quality | RealtyDreamer®

“Een grote liefde voor unieke woningen en een passie voor architectuur, design en esthetiek. Met dat idee begon ik mijn eigen vastgoedkantoor in 2011.

Ik wilde absoluut niet de klassieke immowereld betreden, maar een concept creëren dat veel verder gaat dan dat. Daarom keerde ik terug naar de essentie: een uiterst persoonlijke en absoluut confidentiële begeleiding met bijzondere focus op de woondroom van kandidaat-kopers.

Vanuit deze passie ga ik met 1st Quality actief op zoek naar de mooiste panden in Oost- en West Vlaanderen. Verborgen pareltjes die zich op elk vlak onderscheiden vanwege hun unieke geschiedenis, ligging, persoonlijkheid, architectuur of afwerkingsgraad.

Zo groeide ons kantoor uit tot een vaste waarde in de wereld van mid- to high-end vastgoed. Sinds 2021 werk ik samen met Stefan en kwam er een private office in Knokke bij.

Dat betekende ook de lancering van RealtyDreamer®, een ‘matchmakers‘ platform voor architecturaal historisch en mid- to high end vastgoed. Hier leren we de woondroom van kandidaat-kopers kennen. Onze manier om voor elke woning dé perfecte match te vinden.

Door net als een private banker dé vertrouwenspersoon te zijn van beide partijen in hun toekomstplannen.”

Get in touch

Stefan Managing Partner

“Na mijn studies ging ik onmiddellijk van start in de immowereld en was ik gedreven om uit elk kantoor het beste te halen. Het ‘beste’ betekent voor mij dat medewerkers zichzelf kunnen zijn, dat ze hun talenten ontdekken en dat ze begrijpen hoe ze die talenten waardevol kunnen gebruiken. Zo kunnen klanten ondersteund worden vanuit hun eigen ‘flow’.

Als leerkracht aan de Thomas More-hogeschool wilde ik de jonge generatie zelf laten zoeken naar hun eigen ‘missie’ in vastgoed. Voor mezelf was het een goede leerschool in m’n eigen persoonlijke ontwikkeling.

Vandaag schrijf ik samen met Caroline verder aan het verhaal van ‘1st Quality & RealtyDreamer®‘. Een verhaal van puurheid en commitment.

Een aanpak in vastgoed waarbij de focus wordt gelegd op de essentie. Klanten met elkaar in verbinding stellen, op de meest discrete manier. Geheel volgens het ‘1st Quality’ DNA.

We kijken dus meer dan ooit vooruit en bouwen we elke dag verder aan ons netwerk van Private Cliënts, onze potentiële kopers.

Die uiterst persoonlijke benadering van vastgoed bezorgt mij dagelijks een magisch gevoel. De dankbaarhied en appreciatie van kopers en verkopers doen me elke keer opnieuw beseffen waarom ik deze job zo graag doe.”

Let’s connect

Joke Vastgoedfotograaf

“Ik ben Joke, na 7 jaar avontuur op het prachtige exotische eiland Curaçao, ben ik sinds 2019 terug naar mijn roots gekeerd.

Vandaag zet ik mijn passie voor vastgoed- en interieur fotografie verder op Belgische bodem.

Vroeger droomde ik ervan om architecte te worden, maar ondertussen heb ik mijn passie volledig gevonden in architecturale fotografie.

De combinatie van fotografie met architectuur is voor mij het absolute recept van pure ‘happiness‘! Huizen met een persoonlijkheid maken mij écht vrolijk!

Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om voor elke eigendom die te koop wordt gesteld een mooie pure reportage met ‘impact‘ af te leveren.”

Let us inspire your buyers with pictures with a soul!

 

Cédric Founder Virtual Property Partners

“In 2018 heb ik het videoproductiebedrijf Virtual Property Partners opgericht met één doel: de exclusieve merknamen in het luxevastgoed voorzien van beeldmateriaal op maat van hun doelpubliek.

Wanneer je een exclusieve eigendom betreedt, word je vaak even stil. Wat je op dat moment hoort en ziet, wekt zo’n indrukwekkend gevoel op. Dat gevoel is altijd anders en voor elke woning uniek. Het is juist onze job om dat gevoel over te brengen op de juiste kandidaat-kopers.

Vandaag slaan 1st Quality en Virtual Property Partners de handen in elkaar voor het visualiseren van uw woning. We hebben dezelfde kijk op wat er nodig is om een exclusieve eigendom succesvol te verkopen, en gaan samen voortdurend op zoek naar de volgende stap.

Onze samenwerking heeft geleid tot een unieke werkwijze. We plannen eerst een scouting in op locatie om samen met de eigenaar de sterke punten van de eigendom en omgeving in kaart te brengen.

Dan wordt er bepaald hoe ‘discreet’ onze reportage zal zijn, het kernwoord doorheen de volledige reportage. Benieuwd naar hoe wij uw eigendom in beeld zouden brengen? We vertellen u graag meer in een confidentieel gesprek.”

Your Home, The Story of a Dream