Caroline Owner & Founder 1st Quality gcv RealtyDreamer® BV

“Een grote liefde voor unieke woningen en een passie voor architectuur, design en esthetiek. Met dat idee begon ik mijn eigen vastgoedkantoor in 2011.

Ik wilde absoluut niet de klassieke immowereld betreden, maar een concept creëren dat veel verder gaat dan dat. Daarom keerde ik terug naar de essentie: een uiterst persoonlijke en absoluut confidentiële begeleiding met bijzondere focus op de woondroom van kandidaat-kopers.

Vanuit deze passie ga ik met 1st Quality actief op zoek naar de mooiste panden in Oost- en West Vlaanderen. Verborgen pareltjes die zich op elk vlak onderscheiden vanwege hun unieke geschiedenis, ligging, persoonlijkheid, architectuur of afwerkingsgraad.

Zo groeide het kantoor uit tot een vaste waarde in de wereld van mid- to high-end vastgoed. Sinds 2021 kwam er een private office in Knokke bij.

Met RealtyDreamer®, een exclusief ‘matchmakers‘ platform voor architecturaal historisch en mid- to high end vastgoed, leer ik de woondroom van kandidaat-kopers kennen. De manier om voor elke woning dé perfecte match te vinden.

Door net als een private banker dé vertrouwenspersoon te zijn van beide partijen in hun toekomstplannen.”

Get in touch

Cédric Founder Virtual Property Partners

“In 2018 heb ik het videoproductiebedrijf Virtual Property Partners opgericht met één doel: de exclusieve merknamen in het luxevastgoed voorzien van beeldmateriaal op maat van hun doelpubliek.

Wanneer je een exclusieve eigendom betreedt, word je vaak even stil. Wat je op dat moment hoort en ziet, wekt zo’n indrukwekkend gevoel op. Dat gevoel is altijd anders en voor elke woning uniek. Het is juist onze job om dat gevoel over te brengen op de juiste kandidaat-kopers.

Vandaag slaan 1st Quality en Virtual Property Partners de handen in elkaar voor het visualiseren van uw woning. We hebben dezelfde kijk op wat er nodig is om een exclusieve eigendom succesvol te verkopen, en gaan samen voortdurend op zoek naar de volgende stap.

Onze samenwerking heeft geleid tot een unieke werkwijze. We plannen eerst een scouting in op locatie om samen met de eigenaar de sterke punten van de eigendom en omgeving in kaart te brengen.

Dan wordt er bepaald hoe ‘discreet’ onze reportage zal zijn, het kernwoord doorheen de volledige reportage. Benieuwd naar hoe wij uw eigendom in beeld zouden brengen? We vertellen u graag meer in een confidentieel gesprek.”

Your home, the story of a dream