Skip to content

Krijg exclusieve toegang tot off-market panden

Dankzij 1stQ Peek®, dé woonquiz die uw droomwoning in kaart brengt

Bent u al een tijdje op zoek naar uw droomhuis, maar heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Maak kennis met onze unieke woonquiz, 1stQ Peek®. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om precies aan te geven wat u zoekt in uw nieuwe thuis en welke levensstijl daarbij past. 

De woonquiz biedt ons een diepgaand inzicht in uw woonwensen en verwachtingen, zowel rationeel als emotioneel. We willen graag weten welke beleving u zoekt, welke sfeer voor u belangrijk is en welke absolute must-haves uw droomhuis moet hebben. Ook uw dealbreakers zijn van groot belang voor ons. Na het invullen van de woonquiz, plannen we graag een persoonlijke digitale follow-up via Zoom. Hierin kunnen we dieper ingaan op uw antwoorden en uw behoeften beter begrijpen. Door goed naar u te luisteren, vinden wij uw private match.

Wat maakt onze aanpak zo bijzonder? U krijgt toegang tot off-market panden, oftewel woningen die (nog) nergens online te vinden zijn. Dit betekent dat u als eerste de mogelijkheid krijgt om woningen te ontdekken die perfect bij u passen. Zelfs woningen die nog niet officieel te koop staan, maar waarvan de eigenaren overwegen om nu of in de toekomst te verkopen.

Wenst u uw zoektocht naar uw droomhuis een extra dimensie geven en op de hoogte blijven van nieuwe én verborgen opportuniteiten? Neem dan enkele minuten de tijd om de woonquiz in te vullen. Wees gerust, discretie is gegarandeerd en u ontvangt géén vervelende e-mails van ons.

A house should not only be beautiful, it should represent the way you want to live.

Word lid van de Private Room en vind uw private match met 1stQ Peek®