Skip to content
Ontdek unieke herontwikkelingskansen in Sint-Gillis-Waas: combineer erfgoed met moderne woningbouw voor een duurzame toekomst.
Ontdek de 5 unieke punten van deze droomwoning in Sint-Gillis-Waas
Referentie: STGW_CR_PVA_Project
Ontdek deze uitzonderlijke kans in het hart van het Land van Waas. Dit prachtig gelegen terrein van 3255,24 m² met een westelijke oriëntatie en een adembenemend zicht op de achterliggende velden, biedt een unieke mogelijkheid voor ontwikkelaars met visie. De site herbergt een historisch landhuis uit 1661 - een beschermd monument - dat wacht om zorgvuldig gerestaureerd te worden tot een charmante eengezinswoning. De witgekalkte gevel, verrijkt met authentieke elementen zoals kruiskozijnen en een klassiek korfboogdeurtje, weerspiegelt de rijke geschiedenis en het cultureel erfgoed van de regio. Achteraan het perceel biedt een reeds goedgekeurde vergunning de kans om drie moderne nieuwbouwentiteiten op te trekken, elk met een privaat uitzicht over de idyllische velden. Dit kleinschalige project combineert de charme van historische architectuur met het comfort en de elegantie van moderne woonruimten. Gelegen in een aangename en toegankelijke omgeving, is een zeldzame kans om te investeren in een project dat traditie met moderniteit verweeft. Perfect voor ontwikkelaars die op zoek zijn naar een project dat zich onderscheidt in de markt. Mail voor meer informatie naar office@1stquality.be.

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt: ja
Dagvaarding & herstelvordering: neen
Voorkooprecht: neen
Stedenbouwkundige bestemming: Agrarisch
Beschermd erfgoed: Landhuis is een beschermd monument. Demey A. 1981: Inventaris van het cultuurbezit in België, Architectuur, Provincie Oost-Vlaanderen, Arrondissement Sint-Niklaas, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen 7N2 (S-T), Brussel - Gent.

Details

Oppervlakte terrein: 3255,24 m²
Bouwjaar: 1661
Elektriciteit: niet conform
Oriëntatie tuin: West
Afstand tot oprit snelweg: 4,9 km

De volledige reportage van deze woning ontvangen?

Ontdek alle details van dit eigendom door uw gegevens achter te laten en ontvang toegang tot de volledige reportage.

    In gesprek met de eigenaar

    Dit prachtige, unieke landhuis is een eerbetoon aan de omgeving en verdient een nieuwe eigenaar die de ziel herstelt en verrijkt met modern comfort. Wij, de familie van de verkopers, hebben veel bloed, zweet en tranen gestoken in het verkrijgen van de nodige vergunningen om deze prachtige locatie volledig tot zijn recht te laten komen. Hierdoor kan een ontwikkelaar nu genieten van de mogelijkheid om drie nieuwbouwwoningen aan de achterzijde te realiseren, terwijl hij tevens de unieke geschiedenis aan de voorzijde behoudt.
    Familie