Skip to content
Uniek te renoveren landhuis op woonerf te Sint-Gillis-Waas
Ontdek de 5 unieke punten van deze droomwoning in Sint-Gillis-Waas
Referentie: STGW_CR_PVA_Project
Ontdek een uitzonderlijk renovatieproject in Sint-Gillis-Waas: een historisch landhuis uit 1661 dat wacht op een liefdevolle restauratie gelegen op een woonerf. Dit beschermde monument, met zijn witgekalkte gevel, authentieke kruiskozijnen en klassiek korfboogdeurtje, ademt de rijke geschiedenis en het cultureel erfgoed van de regio. Stel je voor hoe dit prachtige pand kan transformeren tot een charmante eengezinswoning. Het woonerf is gelegen in de landelijke omgeving van Sint-Gillis-Waas, waarheen landhuis zich vooraan bevindt. Er is reeds een vergunning afgeleverd voor het verbouwen van dit landhuis, deze plannen kunnen verkregen worden op aanvraag via office@1stquality.be. Vergunningsnummer: OMV_2023025205 - Erfgoedobject ID : 14820 Voor meer informatie of om een bezoek in te plannen, neem contact met ons op via office@1stquality.be of +32 493 56 52 67. Mis deze buitengewone kans niet om van dit historische juweel uw droomhuis te maken!

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt: ja
Dagvaarding & herstelvordering: neen
Voorkooprecht: neen
Stedenbouwkundige bestemming: Agrarisch
Beschermd erfgoed: Landhuis is een beschermd monument. Demey A. 1981: Inventaris van het cultuurbezit in België, Architectuur, Provincie Oost-Vlaanderen, Arrondissement Sint-Niklaas, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen 7N2 (S-T), Brussel - Gent.

Details

Oppervlakte terrein: 3255,24 m²
Bouwjaar: 1661
Energielabel: F
Elektriciteit: niet conform
Oriëntatie tuin: West
Afstand tot oprit snelweg: 4,9 km

De volledige reportage van deze woning ontvangen?

Ontdek alle details van dit eigendom door uw gegevens achter te laten en ontvang toegang tot de volledige reportage.

    In gesprek met de eigenaar

    Dit prachtige, unieke landhuis is een eerbetoon aan de omgeving en verdient een nieuwe eigenaar die de ziel herstelt en verrijkt met modern comfort. Wij, de familie van de verkopers, hebben veel bloed, zweet en tranen gestoken in het verkrijgen van de nodige vergunningen om deze prachtige locatie volledig tot zijn recht te laten komen. Hierdoor kan een ontwikkelaar nu genieten van de mogelijkheid om drie nieuwbouwwoningen aan de achterzijde te realiseren, terwijl hij tevens de unieke geschiedenis aan de voorzijde behoudt.
    Familie