Skip to content

Kies voor Exclusiviteit: Verdwijn niet in de Massa

Waarom voor Luxury Real Estate by 1st Quality kiezen?

Bij Luxury Real Estate Belgium by 1st Quality gaan we verder dan enkel vastgoed te koop aanbieden, het is een beleving van exclusiviteit. Elke woning in ons portfolio is een meesterwerk, elk met zijn eigen unieke verhaal. Ons doel is om de essentie van elke eigendom te vatten en deze om te zetten in een droom die resoneert met de diepste verlangens van ons netwerk aan klanten. De zorgvuldig geselecteerde eigendommen in ons aanbod sluiten perfect aan bij de verwachtingen van ons cliënteel. We tillen luxe naar een hoger niveau. Dit uit zich niet alleen in de vorm van bijzonder vastgoed, maar ook in de ongeëvenaarde service die u – als koper of verkoper – ervaart gedurende uw gehele traject van verkoop of aankoop.

Bewezen Exceptioneel Verkoopsucces

0 %

Sinds 2011 hebben we een indrukwekkend verkoopsuccespercentage van 93,67% gerealiseerd, waarbij 281 van de 300 panden met succes zijn verkocht. Wat nog opvallender is, is dat we deze verkopen meestal binnen slechts 42 werkdagen realiseren. Een opmerkelijke 91% van deze verkopen vindt plaats tegen de geschatte prijswaardering, wat onze precisie in marktanalyse en prijsstelling benadrukt.

Wij schrijven uw verhaal

Verbind uw woning met de juiste kopers.

In de snel evoluerende vastgoedmarkt is het essentieel om uw eigendom met inzicht te positioneren en over een transparante waardering te beschikken. Bij Luxury Real Estate by 1st Quality excelleren we hierin. Met onze diepgaande kennis van luxevastgoed en grondig inzicht in de behoeften van kopers, ontwikkelen we een discrete verkoopstrategie die gericht is op het aanspreken van de juiste doelgroep. Door middel van een combinatie van digitale en discrete vastgoedmarketing presenteren we uw eigendom op een effectieve en gepersonaliseerde manier, zonder het van de daken te schreeuwen. Onze exclusieve Buyers Room vormt een naadloze verbinding tussen verkopers en kopers, waardoor een persoonlijke en intuïtieve ervaring ontstaat die wordt ondersteund door onze professionele begeleiding en expertise.

Exclusieve designer villa in Kapellen: een meesterwerk van luxe en comfort.
Ontdek unieke herontwikkelingskansen in Sint-Gillis-Waas: combineer erfgoed met moderne woningbouw voor een duurzame toekomst.
Exclusief en veelzijdige eigendom in Oost-Vlaanderen: Perfect voor Woon/Werk, Bedrijfsvoering of Co-housing projecten
Een Oscar V studio: compacte luxe in grandeur te Knokke
Stijlvol appartement te koop op Linkeroever nabij Antwerpen centrum
Villa Hortensia: The 4 Seasons