Skip to content

uw ideale koper wacht bij ons

Ontdek in real-time hoeveel échte kopers wij hebben voor uw eigendom.

Bij 1st Quality draait alles om het vinden van de ideale koper voor uw eigendom. Of u nu eigenaar bent van een schilderachtige dorpswoning, een luxueuze penthouse, een veelbelovend renovatieproject of een prachtige villa, wij waarderen de persoonlijkheid van elke woning.

Wij hanteren geen standaard verkoopmethoden. Elke eigendom vereist een unieke benadering, gericht op het vinden van die ene koper die niet alleen de waarde erkent, maar ook een diepe, emotionele verbinding voelt met uw pand.

Bent u nieuwsgierig naar het aantal geïnteresseerde kopers voor uw woning? Maak een afspraak en ontdek in real-time het aantal potentiële kopers in onze ‘buyers room’. Wij bieden niet alleen een overzicht van geïnteresseerden, maar ook een gedetailleerde analyse van hun overeenkomsten met uw eigendom – een essentiële toevoeging aan de traditionele, rationele selectiecriteria.

Een woning kopen is immers een ervaring, een gevoel dat ontstaat vanaf het moment dat u binnenstapt tot het moment dat u de deur achter u sluit. Een woning moet emotioneel raken en vasthouden. Alleen dan spreken wij van een perfecte match. Met ons ontdekt u de ware waarde van uw eigendom en de ideale koper die erbij past.

Bewezen Exceptioneel Verkoopsucces

0 %

Sinds 2011 hebben we een indrukwekkend verkoopsuccespercentage van 93,67% gerealiseerd, waarbij 281 van de 300 panden met succes zijn verkocht. Wat nog opvallender is, is dat we deze verkopen meestal binnen slechts 42 werkdagen realiseren. Een opmerkelijke 91% van deze verkopen vindt plaats tegen de geschatte prijswaardering, wat onze precisie in marktanalyse en prijsstelling benadrukt.

schrijf uw eigen succesverhaal

Verbind uw woning met de perfecte koper

In de snel evoluerende vastgoedmarkt is het van essentieel belang om uw eigendom strategisch te positioneren en een nauwkeurige marktconforme prijsanalyse te maken. Bij 1st Quality excelleren we in beide aspecten. Onze diepgaande kennis van de kopersmarkt en inzicht in hun behoeften en verwachtingen stellen ons in staat om een doeltreffende verkoopstrategie te ontwikkelen, waarmee uw eigendom niet alleen opvalt maar ook een verbluffend succesverhaal wordt.

We gaan verder dan de traditionele makelaarskantoren. Bij 1st Quality omarmen we de kracht van innovatieve digitale marketing en sterke vastgoedmarketing, waardoor we de grenzen van het conventionele doorbreken. Dit stelt ons in staat om uw eigendom op een zeer doelgerichte manier te presenteren aan de juiste doelgroep, volledig afgestemd op uw wensen. Een essentieel onderdeel van deze aanpak is onze exclusieve Buyers Room, waar we in real-time kopers ontdekken die nauw aansluiten bij uw eigendom. Dit garandeert een naadloze en discrete ervaring voor zowel kopers als verkopers, ondersteund door onze persoonlijke intuïtie.

Ruimtelijke vrijheid: te renoveren woning met hangar op 3397 m²
In Optie - Authentiek landhuis met aparte schuur op 5956 m2 grond
Een woondroom in vervulling: herdefinieer luxe in een 19e-eeuws domein waar natuur, privacy en authentieke charme samenkomen.
Exclusief en veelzijdige eigendom in Oost-Vlaanderen: Perfect voor Woon/Werk, Bedrijfsvoering of Co-housing projecten
Een Oscar V studio: compacte luxe in grandeur te Knokke
Stijlvol appartement te koop op Linkeroever nabij Antwerpen centrum