Skip to content

Uniek

Een uniek pand vraagt om een unieke aanpak

We startten 1st Quality vanuit een unieke en uitermate klantgerichte gedachte: “Hoe zouden we zelf willen dat ons huis verkocht wordt?” en “Als we een huis zouden kopen, hoe moet dat dan gebeuren?” Door dit als marketeer te benaderen, speelt onze aanpak helemaal in op uw noden als klant. Er bestaat namelijk geen standaard formule om te kopen of verkopen. Elke woning heeft haar eigen Unique Selling Points, die telkens om een aparte aanpak vragen. Geen ‘en masse’ benadering dus, maar een strategie gefocust op zowel rationele als emotionele elementen. Beleving, doelgroep en beide partijen blij maken staan hierbij centraal. Voor een perfecte match tussen koper en droomhuis.

Discreet

Uw privacy is belangrijk

Bij 1st Quality matchen we verkopers met kopers – of omgekeerd – op een discrete manier. Zo staan er nooit borden voor de woningen die te koop staan en vindt u de panden niet zomaar terug op de traditionele vastgoedportalen. Het doel is niet om massaal bezoekers over de vloer krijgen; wél om op een efficiënte wijze de juiste potentiële kopers aan te trekken. Op die manier waarborgt 1st Quality telkens uw privacy als verkoper.

Persoonlijk

Exclusieve vastgoedmatchmaking op maat

Ons concept bij 1st Quality gaat verder dan de standaard vastgoedmakelaar. Wij zijn uw vertrouwenspersoon bij het verkopen of kopen van een woning. In onze exclusieve Members Room vinden we uw perfecte match, rekening houdend met uw must-haves en dealbreakers. Verkopers kunnen discreet en efficiënt potentiële kopers aantrekken, met behoud van privacy. Kopers krijgen toegang tot een breed aanbod van woningen die voldoen aan hun specifieke wensen en voorkeuren. Bij 1st Quality draait alles om die onvergetelijke klik, die coup de foudre, wanneer u een woning betreedt.

Caroline & Helena

Download de brochure

Laat u inspireren door de 1st Quality aanpak.

    1st Quality oorsprong

    Founder – Caroline Rooman

    Gebeten door woningen met een unieke signatuur, een eigen persoonlijkheid

    Karakter, dat is wat me telkens het meeste geïnspireerd heeft. Ik wil altijd een beetje verliefd worden op een pand: het gevoel van ‘Oh, dit is een leuke plek.’.

    Al van kleins af aan was mijn passie voor huizen niet te verstoppen; als klein meisje al hield ik me bezig met de woning van mijn ouders te hertekenen. Hoewel mijn professionele carrière begon in de B2B-sector – na een masteropleiding in Marketing – bleef mijn interesse in design, architectuur, kunst en de hele beleving hierrond sterk aanwezig. Woningen met een ziel en persoonlijkheid, dát is wat me altijd het meeste geïnspireerd heeft. Dit leidde me uiteindelijk naar het vak van vastgoedmakelaar: een uitdaging waarin ik me kon vastbijten én een job die me dag in, dag uit voldoening blijft geven.