Skip to content

Uniek

Een uniek pand vraagt om een unieke aanpak

Ik startte 1st Quality vanuit een unieke en uitermate klantgerichte gedachte: “Hoe zou ik zelf willen dat mijn huis verkocht wordt?” en “Als ik een huis zou kopen, hoe moet dat dan gebeuren?” Door dit als marketeer te benaderen, speelt mijn aanpak helemaal in op uw noden als klant. Er bestaat namelijk geen standaard formule om te kopen of verkopen. Elke woning heeft haar eigen Unique Selling Points, die telkens om een aparte aanpak vragen. Geen ‘en masse’ benadering dus, maar een strategie gefocust op zowel rationele als emotionele elementen. Beleving, doelgroep en beide partijen blij maken staan hierbij centraal. Voor een perfecte match tussen koper en droomhuis.

Discreet

Uw privacy is belangrijk

Bij 1st Quality match ik verkopers met kopers – of omgekeerd – op een discrete manier. Zo staan er nooit borden voor de woningen die te koop staan en vindt u de panden niet zomaar terug op de traditionele vastgoedportalen. Het doel is niet om massaal bezoekers over de vloer krijgen; wél om op een efficiënte wijze de juiste potentiële kopers aan te trekken. Op die manier waarborgt 1st Quality telkens uw privacy als verkoper.

Persoonlijk

Uw matchmaker, uw vertrouwenspersoon

Het concept van 1st Quality gaat verder dan de standaard vastgoedmakelaar. Of u nu wil kopen of verkopen, ik wil uw vertrouwenspersoon zijn waarbij u kunt rekenen op persoonlijk advies. Om uw perfect match te vinden, ontwikkelde ik een unieke matchingtool 1stQ Peek®, een quiz die naast rationele vragen ook aandacht besteedt aan emotionele vragen. Want buiten praktische zaken, is ook het gevoelsmatige een make or break voor de perfecte woning. Die coup de foudre, dát is wat u wilt bij een woning; instant verliefd zijn wanneer u de oprit opdraait.

Download het magazine

Laat u inspireren door het 1st Quality magazine.

    Ik wil me ook inschrijven op de nieuwsbrief.

    Over mij

    Gebeten door woningen met een unieke signatuur, een eigen persoonlijkheid

    Karakter, dat is wat me telkens het meeste geïnspireerd heeft. Ik wil altijd een beetje verliefd worden op een pand: het gevoel van ‘Oh, dit is een leuke plek.’.

    Al van kleins af aan was mijn passie voor huizen niet te verstoppen; als klein meisje al hield ik me bezig met de woning van mijn ouders te hertekenen. Hoewel mijn professionele carrière begon in de B2B-sector – na een masteropleiding in Marketing – bleef mijn interesse in design, architectuur, kunst en de hele beleving hierrond sterk aanwezig. Woningen met een ziel en persoonlijkheid, dát is wat me altijd het meeste geïnspireerd heeft. Dit leidde me uiteindelijk naar het vak van vastgoedmakelaar: een uitdaging waarin ik me kon vastbijten én een job die me dag in, dag uit voldoening blijft geven.