Skip to content

uw droomwoning? dichterbij dan u denkt.

Op zoek naar uw droomhuis? Mis geen enkele kans met onze ‘MyHaven® matchingtool’!

In de complexe wereld van vastgoed, bent u wellicht op zoek naar uw droomhuis en dat kan een uitdaging zijn. Wij staan klaar om u te helpen uw kansen te vergroten en geen potentiële droomwoningen meer mis te lopen. Vertel ons uw woonwensen en maak een zoekprofiel aan. Zo krijgt u meteen een telefoontje wanneer we een eigendom vinden die al uw vakjes afvinkt.

Wat maakt onze ‘Buyers Room’ van MyHaven® zo uniek?

  1. Als eerste toegang tot mogelijke nieuwe droomwoningen in ons aanbod;
  2. Ontdek woningen die discreet op de markt komen en perfect kunnen aansluiten bij uw wensen;

Uw droomhuis kan binnen handbereik zijn en uw registratie opent de deur naar een wereld vol nieuwe ontdekkingen op het gebied van vastgoed. Wij zorgen voor een zorgvuldige opvolging en onderhouden regelmatig telefonisch contact. En het beste van alles, wij sturen nooit ongewenste e-mails.

Waarom nog langer wachten? Maak uw zoekprofiel in onze ‘Buyers Room’ aan en versterk uw zoektocht geheel vrijblijvend én kosteloos.

Beleef de magie van een thuis dat niet alleen gevonden, maar gevoeld wordt – waar elke droomwoning een stille belofte is van perfectie, zorgvuldig afgestemd op uw unieke verlangens. 

vind uw droomwoning. maak uw zoekprofiel aan in onze buyers room.

Wees de eerste die toegang krijgt tot onze nieuwste panden, nog voordat ze op de markt komen. Ontdek private previews, heet van de naald. In onze ‘The Buyers Room’ draait alles om u én het vinden van de perfecte match: uw droomwoning!