Mooie ruime villa gelegen aan de dorpsrand van Temse op een terrein van 10138 m2

€ 1.500 per maand
Ligging Temse
Bouwjaar 1958
EPC score 329
KI € 3.422
Bewoonbaar 685 m²
Perceel 10138 m²
Aantal slaapkamers 7
Verwarming Warmtepomp
Referentie RES53CR1511

Mooie ruime villa gelegen aan de dorpsrand van Temse op een terrein van 10138 m2

Deze eigendom wordt verhuurd voor "korte" termijn met een woninghuurcontract van korte termijn voor maximum 2 jaar. Enige uitbating, kantoren of commerciële activiteit is niet toegestaan.
De exclusieve prestigieuze villa te Temse is gelegen op een boogscheut van "de Zaat", vlakbij de Schelde en geniet gemakkelijke verbindingen naar Brussel - Antwerpen - Gent.
Het charmante pand staat ver verwijderd van de straatzijde en geniet zo alle rust en privacy. Op het landgoed staat ook nog een losstaand paviljoen met zwembad. De tuin is mooi aangelegd in gazon, loofbomen en een buxuspark.
De villa zelf beschikt over 7 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met on-suite dressing en badkamer op het gelijkvloers is voorzien. De andere slaapkamers bevinden zich op de verdieping.
U komt binnen in een zeer ruime prachtige inkomhal die u naar de verschillende ruimtes leidt: aan de ene zijde het slaapkamer gedeelte en een majestueuse trap , aan de andere zijde de vestiaire, de hal met toegang tot de kelder en concierge trap, keuken met aansluitend een grote polyvalente ruimte. Centraal is de grote zitplaats met open haard, de eetkamer en het bureel.
Op de verdieping bevinden zich 6 slaapkamers aan de ene zijde, en aan de andere zijde bevindt zich het concierge (woon)-gedeelte. De villa beschikt over een combinatie kruipkelder, technische kelder en wijnkelder.
Nieuwe verwarmingsinstallatie sinds 2010. Renovatie van vensters gebeurde in 2011.
Zwembad is elektrisch: nieuw luik en warmtepomp (air air) in 2011.
Voor meerdere details kan u bellen op 0495 55 74 98.


Deel dit project
Mail naar een vriend(in)
Maak een afspraak
Contacteer ons nu!
Waardebepaling?
Gratis via ons formulier!