team / caroline

Caroline Rooman Owner & Founder 1st Quality Vastgoed

Master in Marketing Management, Vlekho Business School Brussel (2004)
Erkend Vastgoedmakelaar BIV 506674 (2010)                               Gecertificieerd Vastgoedstylist, Syntra Laudium (2011)                                                                                                                                                                                  

1st Quality werd in 2011 opgestart vanuit een liefde voor vastgoed. Caroline is geboeid door alles wat te maken heeft met design, interieur en architectuur. Daarbij heeft ze een zwak voor woningen met persoonlijkheid. Zo groeide 1st Quality uit tot een vastgoedkantoor dat gekend staat voor haar unieke panden.

Uniek, maar niet per se duur of onbetaalbaar.  Haar kandidaat-kopers zijn hoofdzakelijk op zoek naar een aparte, unieke woning met persoonlijkheid.  Caroline probeert deze eigendommen op één plek te verzamelen.

Dankzij haar marketing opleiding slaagt ze er in “strategie” om te buigen in “beleving”: zo maakt ze van elke woning een uniek merk!

De visie van 1st Quality vat de baseline “Uniek wonen met Advies” dan ook voor 100% samen: “De charme van een pand overbrengen zit in onze genen; in het 1st Quality DNA.”  Kortom…. in het meedenken, in de strategie, in de beleving én in de beweging.

Want haar werkethiek is en blijft één van haar sterkste pluspunten. Ze gaat “the extra mile” voor haar klanten en runt 1st Quality met een hart voor mensen & architectuur!

Off the job is Caroline een absolute levensgenieter. Ze woont met Olivier en hun twee zoontjes in het landelijke Tielrode.  Ze houdt ervan om gezellig te gaan dineren, te gaan wandelen met de hond in de natuur, inspiratie op te doen in interieurwinkels, een partijtje te golfen, …. Tijdens het weekend vind je haar vaak aan zee om haar batterijen op te laden en te herbonnen op het strand met de familie.

Cintia De Vuyst Office Consultant & Professioneel Vastgoedfotografe

Cintia is mama van Anouk en woont samen met Gerrit in Hamme, een gezellige poldergemeente aan de Durme.

Ze heeft een zwak voor Italië, goede lectuur, én is een ware filmfan.  In haar vrije tijd vind je haar vaak terug in een gezellig restaurantje of op een leuk terrasje.  Verder is ze gebeten door muziek en (abstracte) fotografie.

Als bezielde vastgoedfotografe is Cintia nauw betrokken bij alle panden binnen 1st Quality. Zo verlaat ze regelmatig haar bureau om uw eigendom op de mooiste manier in beeld te brengen.  Ze weet als géén ander de schoonheid van uw woning in de spotlights te zetten en creëert zo een unieke “beleving”.  Op deze manier slaagt ze er steeds opnieuw in de juiste sfeer over te brengen naar kandidaat-kopers om hen te laten wegdromen van uw pand!

At the office is Cintia verantwoordelijk voor de back-office,  de “daily” marketing acties, de 1st Quality Living blog, …  én neemt ze de vastgoedmarkt continu onder de “loupe”, op zoek naar unieke woningen met persoonlijkheid in & rond het Waasland.

1st Quality, een gepassioneerd vastgoed teamLike to know our opportunities?