Meedenken

Ontdek… 1st Quality zet het unieke van uw pand in de kijker.

1st Quality begrijpt als geen ander dat uw pand uniek is. Niets is een vast gegeven en heeft bijgevolg een andere aanpak nodig. Daarom achten wij het belangrijk om steeds samen na te denken over de beste features van uw pand. Wat maakt het nu zo uniek? Wat heeft uw pand meer dat een andere woning, potentiële kopers niet kan bieden? En bijgevolg, wie zijn onze potentiële kopers? Hoe kunnen we hen profileren?

Op al deze vragen zoeken we het antwoord samen, u kent uw eigendom immers het best, wij kennen de markt. Samen slaan we de handen in elkaar om uw pand op de beste manier in de markt te positioneren.

Strategie

Focus… 1st Quality durft “out of the box” te denken.

Eenmaal bepaald hoe we uw pand positioneren in de markt, gaan we over naar de tools waarmee we dit ook effectief gaan realiseren. Onze jarenlange ervaring en leergierigheid brengt ons extra inzicht bij. Hierdoor zijn wij in staat een strategie op te bouwen met als doel een geschikte koper/huurder te vinden voor uw eigendom. Een strategie waarbij we rekening houden met uw voorkeuren. Wenst u geen verkoopbord voor uw deur, geen probleem! Immers 90% van onze panden worden verkocht zonder te koop bord. Want ook voor een discrete verkoop kunt u steeds bij ons terecht.

Wanneer men out of the box durft te denken zijn er “duizend en één” manieren om een eigendom te koop aan te bieden.

Beleving

Ontspan… 1st Quality ontneemt uw zorgen.

We beseffen dat het verkopen of verhuren van een pand een stressvolle bedoening is. Daarom is het ons doel om voor u  ‘rust’ te creëren. Wij zoeken voor u de ideale kandidaat koper/huurder en ontnemen uw zorgen. Wenst u er aanwezig te zijn tijdens bezichtigingen of liever niet? De keuze is volledig aan u! Onmiddellijk na het bezoek krijgt u van ons een volledig ‘verslag’ zodat u van alles op de hoogte blijft. Hoe we u up-to-date houden (WhatsApp, E-mail, Face-to-Face enz.)? Dat bepaalt u.

Anderzijds creëren wij een doordachte beleving rond uw eigendom. We tonen voluit de schoonheid van uw pand via professionele vastgoedfotografie. Tijdens rondleidingen zetten wij alle unieke kenmerken in de verf en reiken we verschillende mogelijkheden van uw pand aan.

De sfeer die uw eigendom uitstraalt is een belangrijk onderdeel in het beslissingsproces van een potentiële koper/huurder. Het vormt immers het gevoel bij uw woning.

Beweging

Ervaar… 1st Quality vindt de perfecte match.

Voorgaande stappen zetten een bepaalde beweging in gang, een zoektocht naar de ideale koper/huurder voor uw pand. Wij blijven ons iedere dag verder verdiepen in de vastgoedmarkt om bij te blijven met de huidige en toekomstige tendensen en tevens om steeds nieuwe inspiratie op te doen. 1st Quality wil namelijk niet vervallen in oude gewoonten. Wij willen op een vernuftige manier uw pand in de markt zetten zodat het de aandacht krijgt dat het verdient.

Samen vinden we de koper/huurder die uw pand echt apprecieert. Een “match” made in heaven!

Benieuwd naar ons? Ontmoet het 1st Quality team

Wenst u ook (discreet) te verkopen? Gratis waardebepaling

Onze tarieven No cure, no pay

Bemiddeling bij verkoop: op aanvraag (*)
Bemiddeling bij verhuur: 1 maand huur + BTW

(*) Inclusief professioneel vastgoedfotograaf
(*) Inclusief overlijdensverzekering koper

(verzekerd kapitaal 500.000,00 EUR)