Vertrouwd

Elk vertrouwelijk gesprek begint in een vertrouwde omgeving!

Onze authenticiteit voelt u van zodra u bij ons op kantoor binnen komt. Een warme ongedwongen gezelligheid, in een huiselijk kader waar we klanten discreet kunnen ontvangen.

We stralen openheid en exclusiviteit uit in alles wat we ondernemen. Zo gaan we ons op een bewuste manier differentiëren ten opzichte van andere spelers in de vastgoedmarkt.

Deze bijzondere aanpak in combinatie met de zorgvuldig geselecteerde panden, laat ons toe dicht bij onze klanten te staan en ons engagement te maximaliseren.

Persoonlijk

Onze klanten kennen ons en weten aan wie ze hun vertrouwen schenken!

Vertrouwen schenken vraagt om een duurzaam persoonlijk contact tussen alle partijen. Vastgoed is immers een ‘people business’.  Alles staat of valt bij een oprecht vertrouwen.

Tegelijk leveren we steeds maatwerk en benaderen we éénieder met de nodige discretie: daar staan we bij 1st Quality sinds jaren bekend voor.

Deze manier van werken zorgt voor een goede gemoedsrust vanaf het eerste moment dat u met ons kennis maakt.

Discreet

Samen met u verkopen we uw eigendom op de meest discrete manier!

Sinds ons ontstaan in 2011 respecteert 1st Quality uw privacy en hebben we bewust gekozen om onze intrek te nemen in een ‘private office’ zonder etalage op een mooie rustige locatie.

Zo bewijzen we reeds jaren dat het behalen van een succesvolle verkoop haalbaar is zonder het ‘klassieke’ pad te bewandelen.

Het verkopen van uw eigendom kan perfect zonder het aan de hele wereld te vertellen.  Want als eigenaar wil u vaak uw woning niet aan iedereen laten zien.

Zo werken wij helemaal anders dan de rest en bespreken wij met u ons specifiek ‘plan van aanpak’.  Samen gaan we voor de benadering die het meest geschikt is voor uw eigendom!

 

 

Verbinding

Het moodboard stelt ons in staat voor u dé ideale ‘match’ te vinden!

Anders dan andere leggen wij de focus op de woonwensen van kandidaat-kopers. Dit op basis van onze unieke tool ontwikkeld om een voornaam netwerk op te bouwen: het ‘Moodboard by 1st Quality‘.

Deze tool geeft ons inzicht in hun woonwensen. Een essentieel hulpmiddel om al diens wensen, ideeën en verlangens in kaart te brengen. De gesprekken gebeuren één-op-één: in alle discretie én met een persoonlijke aanpak. Zonder enige automatisering of database!

Alleen zo kunnen wij begrijpen wat écht belangrijk is voor kandidaat-kopers en wat de leefwereld is waarin zij vertoeven. Het stelt ons in staat de ideale ‘match’ te maken. Enkel wie écht geïnteresseerd is wordt in verbinding gebracht met uw eigendom.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?We leren u graag beter kennen

Maak kennis met de gezichten achter 1st Quality Wij leren u graag beter kennen

Onze tarieven. No Cure, No Pay

Stille verkoop: 3,00% BTW incl.(*)
Open markt: 2,50% BTW incl.(*)
Verhuur: 1,5 maand huur BTW excl.

(*) Inclusief overlijdensverzekering koper verzekerd kapitaal 500.000,00 EUR