Meedenken

Ontdek… 1st Quality zet het unieke van uw pand in de kijker.

1st Quality begrijpt als geen ander dat uw eigendom uniek is. Elk pand is anders en heeft bijgevolg een verschillende aanpak nodig. Daarom achten wij het belangrijk om steeds samen na te denken over dé beste features van uw pand. U vertelt ons het bijzondere verhaal van uw woning én daarmee gaan wij aan de slag!

Wat maakt uw eigendom nu precies uniek? Wat is de meerwaarde van uw pand ten opzichte van andere woningen in de regio? Wie zijn onze potentiële kopers? Enzovoorts.

Op al deze vragen zoeken we samen het antwoord.  U kent immers uw pand het best, wij de vastgoedmarkt. We nemen onze tijd om samen op de juiste manier uw eigendom in de markt te positioneren.

Strategie

Focus… 1st Quality durft “out of the box” te denken.

Eénmaal bepaald welke marketing- en communicatiestrategie we zullen gebruiken, gaan we over naar de tools waarmee we dit ook effectief gaan realiseren. Onze jarenlange ervaring in uw segment én leergierigheid brengt ons extra inzicht bij.

Hierdoor zijn wij in staat een strategie op te bouwen met als doel een geschikte koper te vinden voor uw eigendom. Een strategie waarbij we steeds rekening houden met uw verwachtingen. Wenst u geen te koop bord in uw voortuin? Geen probleem! Immers 90% van onze panden worden verkocht zonder het plaatsen van een verkoopbord.

Want wanneer men “out of the box” durft te denken zijn er “duizend en één” manieren om een eigendom te koop aan te bieden.

Beleving

Ontspan… 1st Quality ontneemt uw zorgen.

We beseffen dat het verkopen van uw woning een stressvolle bedoening is.  Daarom is het ons doel om voor u  ‘rust’ te creëren.  Wij zoeken voor u de ideale koper en ontnemen al uw zorgen.

We zijn uw rechterhand in het hele proces en begeleiden u volledig volgens uw eigen wensen. Wenst u aanwezig te zijn tijdens bezichtigingen of liever niet? Hoe ontvangt u liefst “instant” feedback na elke bezichtiging (WhatsApp, E-mail, Face-to-Face enz.)? …. De keuze is volledig aan u!

Anderzijds creëren wij een unieke beleving rond uw eigendom. We tonen voluit de schoonheid van uw woning via professionele vastgoedfotografie. En tijdens onze rondleidingen zetten wij alle unieke kenmerken in de verf en reiken we verschillende mogelijkheden van uw pand aan.

De sfeer die uw woning uitstraalt is doorslaggevend in het beslissingsproces van uw koper. Het vormt immers “hét gevoel”.

Beweging

Ervaar… 1st Quality vindt de perfecte match.

Voorgaande stappen zetten een bepaalde beweging in gang, een zoektocht naar dé geschikte koper voor uw eigendom.

We blijven ons iedere dag verder verdiepen in de vastgoedmarkt om bij te blijven met de huidige en toekomstige tendensen en tevens om steeds nieuwe inspiratie op te doen.

1st Quality wil namelijk niet vervallen in het gewone denkpatroon.

Wij willen op een vernuftige én deskundige manier uw eigendom in de markt positioneren zodat het de aandacht krijgt dat het verdient.

Samen vinden we de ideale koper die uw eigendom écht apprecieert.

Een “match” made in heaven!

Benieuwd naar ons? Ontmoet het 1st Quality team

Uw eigendom verkopen via 1st Quality? Vrijblijvend advies

Onze tarieven No cure, no pay

Bemiddeling bij verkoop: op aanvraag (*)
Bemiddeling bij verhuur: 1 maand huur + BTW

(*) Inclusief professioneel vastgoedfotograaf
(*) Inclusief overlijdensverzekering koper

(verzekerd kapitaal 500.000,00 EUR)