Skip to content
Unieke penthouse van 311 m2 in Waasmunster
te koop
Ontdek de 5 unieke punten van deze droomwoning in Waasmunster
Referentie: RES18CR2102
Welkom bij residentie Moorland, waar luxe, natuur en persoonlijkheid samenkomen in de 'gouden' driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. Deze laatste penthouse biedt u de unieke kans om te wonen in een groene omgeving, met alle rust en privacy die u verdient. Met maar liefst 350 m2 bewoonbare oppervlakte en twee zuid georiënteerde terrassen, kunt u genieten van een prachtige lichtinval en aangename doorzonruimtes die u volledig naar uw eigen wensen kunt indelen. De penthouse is gebouwd met de meest luxueuze bouwmaterialen en is ontworpen om te 'blenden' met de omgeving. Het gevoel van twee moderne villa's die één zijn met de natuur, maakt van residentie Moorland een unieke parel in Waasmunster. U geniet van de meest moderne technologie op het gebied van energie, vloerverwarming, ventilatie, isolatie en domotica, waardoor u optimaal wooncomfort ervaart. De zorgvuldig aangelegde landschappelijke tuin is speciaal ontworpen met respect voor de omgeving, zodat u volop kunt genieten van de prachtige natuurlijke omgeving van Waasmunster. De verkoopprijs is inclusief twee grote privatieve kelderbergingen en aparte buiten autostaanplaatsen, evenals een riante inpandige garage met bijbehorende bergruimte (prijs op aanvraag). Dit is uw kans om te wonen in een luxueuze penthouse die u volledig kunt personaliseren naar uw eigen smaak en wensen. Geniet van de combinatie van natuurlijke rust en moderne technologie in dit unieke stukje Waasmunster. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie. Ter info: de interieur beelden zijn louter ter inspiratie.

Details

Bewoonbare oppervlakte: 311 m²
Oppervlakte terrein: 8400 m²
Bouwjaar: 2018
Energielabel: EPC in opmaak.
Slaapkamers: Volgens wens
Badkamers: Volgens wens
Dressing: Volgens wens
Bureelruimte: Volgens wens
Zwembad: Nee, maar wel mogelijkheid tot.
Privé parkerplaatsen: Ja

De volledige reportage van deze woning ontvangen?

Ontdek alle details van dit eigendom door uw gegevens achter te laten en ontvang toegang tot de volledige reportage.

    Ontvang maximaal 3x per jaar exclusieve inzichten en tips over de laatste vastgoedtrends, zonder spam. Goedkeuring geven duurt slechts één klik.

    In gesprek met de eigenaar

    Ontdek de vrijheid van zelfexpressie bij Moorland. In nauw overleg met onze binnenhuisarchitect of uw eigen partner, kunt u uw eigen unieke loft creëren die naadloos aansluit op uw levensstijl en persoonlijkheid. Zo creëert u een thuis waar u zich volledig kunt ontspannen.
    Carl