Meer informatie over deze woning

Ligging
Belsele
Bouwjaar
1973
Bewoonbaar
204 m²
Perceel
2159 m²
Aantal slaapkamers
4
Verwarming
Open haard, Aardgas
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wg
Referentie
RES44CR2107

Ontdek deze authentieke modernistische eigendom uit 1973 op een toplocatie te Belsele. In 2021 werd de eigendom volledig gerenoveerd met behoud van haar mooi strakke vormen en authentieke elementen met seventies ‘vibes’.

Deze architecturale parel is goed verscholen van op de straatkant achter het vele groen van de voortuin en geniet aan de achterzijde een fantastisch natuurgebonden woonbeleving met zicht op de landschappelijke tuin met privatief bos.

Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, grote open leefruimte met haard, eetplaats en luxueus ingerichte open keuken met bijkeuken, riante garage.

Verder beschikt de eigendom vandaag over 3 slaapkamers, één badkamer, een aparte bureelruimte en een polyvalente kamer. Deze laatste kamer beschikt over een aparte toegangsdeur waardoor men hier een zelfstandige activiteit kan uitbaten. Een andere optie is deze ruimte mee om te toveren tot een 4de slaapkamer met on-suite bad- of douchekamer.

Op het terras typeren de overhangende luifels de jaren ’70 waardoor intimiteit is gecreëerd en er een aangename schaduw is op zonnige dagen. Kenmerkend is ook de functionaliteit van de eigendom, haar nauw contact met de natuur en haar evenwichtige indeling waarbij de woonoppervlakte maximaal is benut. De gevel wordt in september 2021 nog volledig wit geschilderd zodat het contrast tussen de zwarte ramen en de witgeschilderde baksteen terug wordt gemaximaliseerd.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder