Meer informatie over deze woning

Ligging
Temse
Bouwjaar
2005
EPC score
231
KI
€ 654
Bewoonbaar
85 m²
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Verwarming
Hoogrendementsketel
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wg
Referentie
RES68CR2007

Dit bijzonder aangenaam appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen van 3,96 m² en 5,76 m² is gelegen in Tielrode, op een boogscheut van recreatie (fiets- en wandelmogelijkheden), zowel als vlotte verbindingen naar Brussel – Antwerpen – Gent.

Het appartement beschikt over een gezellige leefruimte, uitgevend op het terras aan de voorzijde van de residentie. De open keuken staat centraal in het appartement en beschikt over alle noodzakelijke toestellen. Vlak naast de keuken bevindt zich de bergruimte/wasplaats. Achter de keuken vinden we een slaapkamer terug die eventueel dienst kan doen als apart bureel of logeerkamer (oppervlakte 9,43 m²). Deze kamer geeft uit op het 2de terras van 5,76 m² oppervlakte. Toonaangevend is de vide die connectie geeft aan de bovenste verdieping waar we nog een 2de slaapkamer met een on-suite dressing terugvinden, zowel als een badkamer met ligbad/douche en apart toilet.

Deze eigendom is perfect voor eigen bewoning, maar ook prima geschikt als investering. De te realiseren verhuurprijs voor deze duplex, inclusief 1 autostaanplaats én 1 garagebox bedraagt +- 795,00 EUR/maand.

De prijs vermeld in het aanbod is inclusief 1 autostaanplaats én 1 garagebox! EPC: 231 kWh/m² jaar.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder