Meer informatie over deze woning

Ligging
Rumst
Bouwjaar
1960
EPC score
50
KI
€ 632
Bewoonbaar
180 m²
Perceel
735 m²
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Verwarming
Aardgas
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wg
Referentie
RES42SDS2106

Op zoek naar een eigendom met alle hedendaagse luxueus comfort in de regio Rumst? Dan is deze prachtige volledig gerenoveerde woning voor u! Gelegen in een gezellige woonwijk en genietend van een schitterende woon- werk verbinding, krijgt u hier een absoluut pareltje in zijn segment aangeboden! De indeling van de woning is uitermate praktisch en beschikt over véél lichtinval. De afwerking is strak, modern en rustgevend. De prachtige Vasco keuken is volledig uitgerust met Miele toestellen.

Om het plaatje compleet te maken is de eigendom uitgerust met zonnepanelen die meer dan het normale gezinsverbruik dekken, een oplaadpunt voor een elektrische wagen en werden de elektrische voorzieningen getroffen om eventueel later een airco te installeren.

Kortom een échte opportuniteit in zijn segment, uiterst rustig gelegen in een doodlopende straat, in een gezellige wijk, naast een bospark met vijver en toch … snel in Antwerpen, Brussel en op amper 10 minuutjes in het prachtige Mechelen. Doe daar nog de prachtige fiets-en wandelroutes bij in combinatie met de privatieve tuin en u bent meteen ‘verknocht’ aan deze eigendom. Bel voor een plaatsbezoek naar Stefan op 0486 24 18 81 of stuur een mailtje naar stefan@1stquality.be.

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder