Meer informatie over deze woning

Ligging
Puurs-Sint-Amands
Bouwjaar
1925
EPC score
242
KI
€ 1.197
Bewoonbaar
588 m²
Perceel
688 m²
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2
Verwarming
Aardgas
Vergunning
Ja
Rechterlijke beslissing
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouw
Wg
Referentie
RES47CR2206

In het schilderachtige en pittoreske Sint-Amands vinden we dit magnifieke herenhuis terug met aparte praktijk- | bureelruimte.

De eigendom is opgenomen als bouwkundig erfgoedobject (géén beschermd monument) en staat gekend als een burgerhuis in eclectische stijl gebouwd circa 1935940 door architect E. Lamot.

Het herenhuis werd volledig gerenoveerd door de actuele eigenaars in 2016 met oog voor de authentieke elementen in eclectische stijl en is gelegen in een rustige straat, vlakbij de oevers van de Schelde. De woning telt maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 588 m² (exclusief zolderruimte van +- 130 m²). Als kers op de taart geniet deze royale woonst ook een gezellige stadstuin.

Een verborgen parel die u alles biedt wat u nodig heeft: een erg ruime leefruimte met open leefkeuken aan de ene zijde van de imposante inkomhal en een praktijk- | bureelruimte met inpandige garage aan de andere zijde.

Via de bijzonder riante traphal bereikt u de eerste en de tweede verdieping. Hier treft u vijf bijzonder grote slaapkamers aan die stuk voor stuk erg lichtrijk zijn en zeer veel karakter hebben door de hoge plafonds, de vele hoge ramen en de stijlvolle parketvloeren.

De zolderverdieping kan verder worden uitgerust als een studio | man cave | hobby-ruimte enzovoorts. Kortom, deze eigendom biedt een legio aan mogelijkheden en waarborgt een fijne woonbeleving, hartje Sint-Amands. Er zijn geen bijkomende investeringen nodig om de milieunormen te halen. Benieuwd naar meer details? Bel Caroline op +32 495 55 74 98 of mail naar caroline@1stquality.be

Geïnteresseerd in dit pand? Wij helpen u graag verder